Nick Cave & The Bad Seeds odgađaju turneju, uključujući i koncert u Beogradu

Uslijed novonastale situacije vezane za širenje virusa COVID-19,  Nick Cave & The Bad Seeds odlučili su da odgoditi svoju evropsku i britansku turneju kako bi zaštitili svoju publiku širom svijeta. Na Facebook stranici bend je objavio i službeno priopćenje: “Donijeli smo odluku da odložimo evropsku i britansku turneju- Duboko smo razočarani, ali to nam u ovom…

Nick Cave and the Bad Seeds (foto: Facebook)

Uslijed novonastale situacije vezane za širenje virusa COVID-19,  Nick Cave & The Bad Seeds odlučili su da odgoditi svoju evropsku i britansku turneju kako bi zaštitili svoju publiku širom svijeta.

Na Facebook stranici bend je objavio i službeno priopćenje:

“Donijeli smo odluku da odložimo evropsku i britansku turneju- Duboko smo razočarani, ali to nam u ovom trenutku izgleda kao najbolja odluka kako bismo vas sve sačuvali i kako biste bili sigurni koliko god je to moguće.

Radimo marljivo na tome da ugovorimo nove datume za koncerte, a sve detaljne informacije podijelit ćemo s vama čim ih budemo imali. Sve postojeće kupljene karte vrijedit će za nove datume.

Šaljemo vam ljubav,

Nick Cave and The Bad Seeds”

Svi datumi, uključujući i datum za beogradski koncert u Štark Areni za 4. lipnja su odgođeni, a novi datumi bit će objavljeni uskoro.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X