‘Nije loše biti čovek’ – Bajagin soundtrack novog filma Dušana Kovačevića

Kultni pisac i redatelj i legendarni glazbenik, Dušan Kovačević i Bajaga, udružili su snage.

Bajaga ‘Nije loše biti čovek’

“Nije loše biti čovek” novi je Kovačevićev film (“Ko to tamo peva”, “Maratonci trče počasni krug”, “Balkanski špijun”, “Profesionalac”…) za koji je Bajaga radio glazbu. Soundtrack za film koji je danas krenuo u kino-distribuciju u Srbiji i sigurno će polučiti sjajan uspjeh, a na kojem pjevaju i glumački par Lena Kovačević i Gordan Kičić, u ekskluzivnoj pretprodaji naručite po cijeni od 89 kuna. Film bi se početkom siječnja trebao naći i u kinima širom Hrvatske, a službeni soundtrack filma u prodaji će biti od 23. prosinca.

Kalibar scenarista i redatelja kakav je Dušan Kovačević ne može isporučiti film koji neće biti zabavan, uz suptilan i nadasve duhovit komentar aktualne društvene situacije, i to u komediji koji ima i elemenata trilera. Nije postojao bolji izbor autora glazbe za film od Bajage i suradnika. “Nije loše biti čovek” donosi jedanaest skladbi uz jedan bonus track. Album otvara duet glumačkog para Lene Kovačević i Gordana Kičića, “Lepe laži”, nakon kojeg slijedi Gordanova solo izvedba pjesme “Ruža” te dvije Lenine pjesme: “Žal” i “San”.

Prepoznatljiv Bajagin glazbeni pečat, uz tekstove pjesama koje potpisuje Dušan Kovačević, a autorstvo glazbe za skladbu “Žal” Vladimir Marković te za skladbu “Inspektor Jablan” Aleksandar Lokner, dodana je vrijednost ovom filmu. Službeni spot za pjesmu koja otvara album, duet Lene i Gordana, već je ranije objavljen, a dostupna su i tri lyrics videa te visual videa za preostale instrumentalne skladbe na albumu, uključujući i dvije verzije glavne teme filma.

Album “Nije loše biti čovek” nabavite u ekskluzivnoj pretprodaji putem webshopa Croatia Recordsa po cijeni od 89 kuna. Svi koji do 23. prosinca naruče izdanje na poklon će dobiti i album “Bajaga i Instruktori – Ovaj svet se menja”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X