Nine Inch Nails imaju novo studijsko izdanje

‘Bad Witch’ donosi šest novih pjesama pionira industrial rocka.

  • 9
    Shares
Nine Inch Nails (Foto: Universal Music)

Skupina Nine Inch Nails predstavlja novo studijsko izdanje, naslova “Bad Witch”, koje je od 22. lipnja dostupno i hrvatskoj publici, putem digitalnih glazbenih platformi.

„Bad Witch“ donosi 6 novih pjesama skupine i dokazuje kako su Trent Reznor i Atticus Ross apsolutno u svojim najboljim kreativnim godinama. Kao vodeći singl s izdanja predstavljena je pjesma „God Break Down the Door.

Ovaj EP predstavlja ujedno i finalnu etapu trilogije koju su započeli s „Not The Actual Events“ iz 2016. i „ADD VIOLENCE“ iz 2017. Najava o novom izdanju stigla je u momentima kada su pioniri industrial rocka objavili i datume svoje sjevernoameričke turneje „Cold And Black And Infinite North America 2018“, koju će započeti početkom rujna, uz podršku The Jesus and Mary Chain na svim koncertnim postajama.

Također, bend je nastupima na Meltdown Festivalu, a zatim i koncertom u Royal Albert Hallu u Londonu nedavno započeo i svoju kratku koncertnu turneju po Europi, gdje će održati nekolicinu samostalnih i festivalskih nastupa.

„Bad Witch“ popis pjesama:

Shit Mirror
Ahead of Ourselves
Play the Goddamned Part
God Break Down the Door
I’m Not From This World
Over and out

  • 9
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X