Ništa od pomirenja – Axl ponovo uvrijedio Slasha

Kad je Slash prije par godinu dana pohvalio „Chinese Democracy“, posljednji album Guns N’ Rosesa, obožavateljima je zatitralo srce u nadi da će gitarist s cilindrom možda opet zasvirati s Axl Roseom.

Originalni Gunsi (Foto: Ross Halfin/Geffen/Universal Music, 1987.)

No nadu u to im je posljednjih dana ubio sam kontroverzni Axl Rose koji je svog bivšeg kolegu pred nekoliko Paragvajaca nazvao nesposobnim popišancem i to slikovito opisao. Možda je to trebala biti samo interna šala za nekoliko obožavatelja okupljenih oko frontmena Guns N’ Rosesa, ali jedan od njih je uključio kameru na svom mobitelu i cijeli svijet se pretvorio u uho, ok, ne cijeli, već onaj dio koji voli Gunse.

Uglavnom Rose se pohvalio kako mu je Slash bio najbolji mamac za groupie djevojke. Gitarist bi obično „upecao“ onu koja je i Axlu zapela za oči. Ali je svaki put njegova simpatija bila jača prema boci burbona. Po Axlovim riječima epilog je uvijek bio isti: Slash bi se toliko napio da bi se upišao u gaće, a Axl je preneražni „plijen“ tješio i odvodio u svoju sobu.

Slash je jedan takav doživljaj i naveo u svojoj autobiografiji, no Axl je „snažno utrljao sol u ranu“ samo jednom rečenicom: „To se događalo svaki put! Svaki put isto!“

Slash i Axl nisu prozborili zajedničku riječ punih deset godina. Sad imaju razlog za novih deset „godina tišine“.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X