Noćas je na LGBTQ tematskoj večeri u zagrebačkom klubu Super Super bačen suzavac, ima ozlijeđenih

U noći sa subote na nedjelju u 3.30 sati u klubu Super Super na Radničkoj cesti nepoznati počinitelj bacio je suzavac. Iz zagrebačke policijske uprave javljaju kako su dvije osobe lakše ozlijeđene tijekom izlaska iz kluba.

Klub Super Super (Izvor: Facebook)
Klub Super Super (Izvor: Facebook)

Tijekom tematske LGBTQ večeri u klubu Super Super bačen je suzavac od strane nepoznate osobe, što je izazvalo paniku među posjetiteljima među kojima su neki počeli razbijati prozore kako bi izašli i spasili se. Nekolicina njih je zbog posjekotina i povreda morala zatražiti i liječničku pomoć na hitnoj službi.

“Kao i na svakom našem partyu do sada, jedino na što naše večeri mirišu je ljubav. Žao nam je što nam društvo u kojem živimo želi osporiti pravo na to, ali ovo je javni proglas da je ljubav jedino za što se borimo i nikakav suzavac neće osporiti da dobijemo ono što svi zaslužujemo. Svima se ispričavamo zbog negativnog iskustva koje je bilo izvan naše moći i javno vam obećajemo da ćemo se boriti za sve nas. Volimo vas!” – napisao je administrator FB stranice kluba Super Super.

Posljedice bačenog suzavca u klubu Super Super (snimila Ana Urlić, izvor: Facebook)
Posljedice bačenog suzavca u klubu Super Super (snimila Ana Urlić, izvor: Facebook)

No reakcije nastradalih su ogorčene. Posjetiteljica Ana Urlić je na svom Facebook profilu pored prozivanja poimence predsjednika vlade i nekih saborskih zastupnika napisala: “…Jer, država nam je ugrožena zbog pedera i lezbi, a ne radi kriminala, bahatosti, lopovluka, narocisoidnih idiota, sanaderovaca, vojnog roka, plagiranja, varanja, krađe, Fimi medija, farbanja tunela, ratnog profiterstva… Ovo su slike otprije sat vremena, nakon jednog (inače uobičajeno) veselog i zabavnog izlaska u klubu Super Super, na Radničkoj cesti, gdje je večeras bila organizirana Junkyard večer, a koja je otvorena za sve, pa i LGBT zajednicu. Večeras je netko bacio nekoliko suzavaca na par stotina ljudi koji su uživali, plesali i zabavljali se, a da pritom nikog nisu dirali, tukli, krali, silovali, terorizirali, plagirali, krali, ubijali… Spavaš li mirno, Hrvatska? Ja večeras neću zaspati.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X