Noćas je na LGBTQ tematskoj večeri u zagrebačkom klubu Super Super bačen suzavac, ima ozlijeđenih

U noći sa subote na nedjelju u 3.30 sati u klubu Super Super na Radničkoj cesti nepoznati počinitelj bacio je suzavac. Iz zagrebačke policijske uprave javljaju kako su dvije osobe lakše ozlijeđene tijekom izlaska iz kluba.

Klub Super Super (Izvor: Facebook)
Klub Super Super (Izvor: Facebook)

Tijekom tematske LGBTQ večeri u klubu Super Super bačen je suzavac od strane nepoznate osobe, što je izazvalo paniku među posjetiteljima među kojima su neki počeli razbijati prozore kako bi izašli i spasili se. Nekolicina njih je zbog posjekotina i povreda morala zatražiti i liječničku pomoć na hitnoj službi.

“Kao i na svakom našem partyu do sada, jedino na što naše večeri mirišu je ljubav. Žao nam je što nam društvo u kojem živimo želi osporiti pravo na to, ali ovo je javni proglas da je ljubav jedino za što se borimo i nikakav suzavac neće osporiti da dobijemo ono što svi zaslužujemo. Svima se ispričavamo zbog negativnog iskustva koje je bilo izvan naše moći i javno vam obećajemo da ćemo se boriti za sve nas. Volimo vas!” – napisao je administrator FB stranice kluba Super Super.

Posljedice bačenog suzavca u klubu Super Super (snimila Ana Urlić, izvor: Facebook)
Posljedice bačenog suzavca u klubu Super Super (snimila Ana Urlić, izvor: Facebook)

No reakcije nastradalih su ogorčene. Posjetiteljica Ana Urlić je na svom Facebook profilu pored prozivanja poimence predsjednika vlade i nekih saborskih zastupnika napisala: “…Jer, država nam je ugrožena zbog pedera i lezbi, a ne radi kriminala, bahatosti, lopovluka, narocisoidnih idiota, sanaderovaca, vojnog roka, plagiranja, varanja, krađe, Fimi medija, farbanja tunela, ratnog profiterstva… Ovo su slike otprije sat vremena, nakon jednog (inače uobičajeno) veselog i zabavnog izlaska u klubu Super Super, na Radničkoj cesti, gdje je večeras bila organizirana Junkyard večer, a koja je otvorena za sve, pa i LGBT zajednicu. Večeras je netko bacio nekoliko suzavaca na par stotina ljudi koji su uživali, plesali i zabavljali se, a da pritom nikog nisu dirali, tukli, krali, silovali, terorizirali, plagirali, krali, ubijali… Spavaš li mirno, Hrvatska? Ja večeras neću zaspati.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X