Norah Jones objavila ‘How I Weep’, još jedan singl s nadolazećeg albuma

Norah Jones je pomaknula objavu novog albuma ‘Pick Me Up Off The Floor’ za 12. lipnja.

Norah Jones (Foto: Universal Music)

U izjavi u kojoj otkriva proces stvaranja ove nove pjesme, Norah Jones nam otkriva: „Ove godine me jedna draga prijateljica uvukla u svijet poezije. Prvo sam otkrila njene stihove, a zatim je sa mnom podijelila i niz izvrsnih knjiga. Uz to, kako svojoj djeci svake večeri čitam ‘Dr. Seuss and Shel Silverstein’, vrlo brzo sam se našla u labirintu riječi i napisala ove stihove. Svidjelo mi se, no kako sumnjam da ću ikada objaviti knjigu poezije, počela sam razmišljati kako je pretvoriti u pjesmu, prilagodila je, osmislila aranžman i rezultat je ovo što sada čujete“.

Upravo ova pjesma će i otvoriti njen novi album, naslova „Pick Me Up Off The Floor”, koji je originalno trebao biti objavljen 8. svibnja, međutim datum izlaska pomaknut je na 12. lipnja. Bit će to njeno sedmo po redu studijsko izdanje, a stiže nam nakon prošlogodišnjeg „Begin Again“.

Kako je do sada otkriveno, standardna verzija albuma donosi ukupno 11 pjesama, u čijem snimanju je sudjelovao niz glazbenika; bas dionice odsvirali su Christopher Thomas, John Patitucci, Jesse Murphy i Josh Lattanzi, bubnjarske uloge preuzeli su Nate Smith, Dan Rieser i Josh Adams, za klavijature je bio zadužen Pete Remm, steel-pedal gitaru odsvirao je Dan Lead, za gudačke melodije pobrinuli su se Mazz Swift, Ayane Kozasa i Paul Wiancko, dok je Mauro Refosco pridonio svojim umijećem za perkusijama.

Pick Me Up Off The Floor -Popis pjesama:

1. How I Weep
2. Flame Twin
3. Hurts To Be Alone
4. Heartbroken, Day After
5. Say No More
6. This Life
7. To Live
8. I’m Alive
9. Were You Watching?
10. Stumble On My Way
11. Heaven Above

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X