Norah Jones predstavila još jedan singl s nadolazećeg albuma ‘Pick Me Up Off The Floor’

Novi album Norah Jones nam je sve bliže i bliže. Kako vrijeme odmiče, Norah predstavlja sve više pjesama s novog izdanja i daje nam uvid u to kako će sve zvučati u cjelini. Tako je predstavljena i nova pjesma ‘Tryin’ To Keep It Together’.

Norah Jones (Foto: Diane Russo)

Singl “Tryin’ To Keep It Together” koji će se naći kao bonus pjesma na novom albumu “Pick Me Up Off The Floor” koji je trebao biti objavljen 8. svibnja, ali je objava pomaknuta na 12. lipnja.

Norah Jones je odnedavno, osim glazbe, po prvi put u životu počela pisati i poeziju. Nakon što je neko vrijeme pisala, čak sedam njenih pjesama našlo je svoje mjesto i na nadolazećem albumu. “Prijateljica me pobliže upoznala s poezijom. Ona piše poeziju, a dala mi je i knjige poezije koje sam čitala djeci prije spavanja.” komentirala je Jones. Nakon što je krenula pisati poeziju, počela je svoje poetske uratke prilagođavati za one glazbene te tako došla do svojih novih pjesama.

Norah Jones je svjetskoj publici zanimljiva već od svojeg prvog izdanja. Njen debitantski album “Come Away With Me” do danas je prodan u više od 11 milijuna primjeraka, a automatski joj je pomogao da ostvari zvjezdani status. Njenu karijeru obilježili su brojni uspjesi i turneje uz konstantno odobravanje glazbenih kritičara. Glazbenica je u travnju 2019. godine objavila „Begin Again”, kolekciju sedam singlova. Izdanju je prethodio studijski album naziva „Day Breaks”, koji je Norah objavila 2016. godine i njime debitirala na drugom mjestu Billboard 200 ljestvice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X