Nova dokumentarna serija ‘Downeyjevi auti iz snova’ stiže na HBO Max

Od 22. lipnja.

“Downey’s Dream Cars” (foto: HBO Max)

Nova dokumentarna serija „Downeyjevi auti iz snova” (Downey’s Dream Cars) imat će premijeru 22. lipnja na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolaze prve dvije epizode, nakon čega će svakog četvrtka u ponudu dolaziti po dvije nove epizode.

Robert Downey Jr. veliki je ljubitelj restauracije klasičnih automobila, a ujedno je i posvećen borbi protiv klimatskih promjena. Stoga svoje voljene stare automobile dovodi u budućnost, čineći ih bržima, moćnijima i učinkovitijima, dok im duša ostaje netaknuta.

“Mi smo ono što vozimo, a s obzirom na to da sam tijekom godina skupio impresivnu kolekciju klasičnih automobila, postao sam olupina koja raspršuje benzin. I licemjer, jer sam osnovao Footprint Coalition 2019. za skaliranje tehnologija koje ublažavaju klimatske promjene. Srećom, pomalo sam i sanjar. Posljednje 3 godine bile su eksperiment pun nade, gdje sam angažirao najbolje i najpametnije umove da procijene, unaprijede, uzdignu i dekarboniziraju ova vozila na način koji pokazuje neograničeni potencijal kreativnog rješavanja problema. Bio je to veliki izazov i prosvjetljujuće putovanje. Također, je jednostavno bilo zabavno to sve gledati, a za to mogu zahvaliti svojoj deci, svojoj supruzi i šefici Susan, Teamu Downey, Boat Rocker’s Matador Contentu i naravno HBO Maxu i Warner Bros. Discoveryju. Hvala što podržavate ono što se ponekad činilo nejasnom vizijom, ali je na kraju pokazalo bezbroj načina kojima možemo udružiti snage i stvoriti održivu budućnost”, izjavio je Robert Downey Jr.

Seriju su producirali Boat Rocker’s Matador Content i Team Downey, a voditelj je Robert Downey Jr. Za Team Downey izvršni producenti su Robert Downey Jr., Susan Downey i Emily Barclay Ford, dok su za Matador Content izvršni producenti Jay Peterson, Todd Lubin i Dave Larzelere, a za Warner Bros. Discovery izvršni producent je Kyle Wheeler.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X