Nova dokumentarna serija o Armieju Hammeru otkriva poruke i snimke koje stoje iza optužbi za zlostavljanje

Jedna navodna poruka glasi: ‘Ljudožder sam 100%’.

“House of Hammer”

Objavljen je prvi trailer za dokumentarnu seriju kanala Discovery+, “House of Hammer”, o osramoćenom glumcu Armieju Hammeru i njegovoj opsceno bogatoj obitelji. Serija donosi eksplozivne intervjue i temeljitu dokumentaciju o njegovoj navodnoj povijesti seksualnog zlostavljanja.

Najava predstavlja tri sugovornice pred kamerom, dvije žene koje optužuju glumca te Casey Hammer, glumčevu tetu i unuku naftnog tajkuna Armanda Hammera, koja se izravno obraća publici obećavajući da će razotkriti “mračne, uvrnute tajne obitelji Hammer”.

Prikazuje i prijeteće tekstualne poruke koje je navodno poslao Hammera poput: “Ljudožder sam 100%”, audiosnimke i rukom pisanu poruku u kojoj piše “Izgrist ću te cijelu”. Iako trailer otkriva tek naznaku uznemirujućih optužbi, one su još strašnije u širem okviru dokumentarca o Hammerovoj imućnoj lozi.

“Uvećaj “Succession” milijun puta i dobit ćeš moju obitelj”, objašnjava Casey u isječku. “Ako vjerujete u sklapanje poslova s ​​vragom, Hammerovi su na vrhu totema.”

“House of Hammer” premijerno se prikazuje 2. rujna na Discovery+ i podijeljena je u tri dijela. Režirali su je Elli Hakami i Julian P. Hobbs, a Casey Hammer je službeni konzultant.

Predsjednik Discoveryja za kriminalistički i istraživački sadržaj, Jason Sarlanis, izjavio je: “Optužbe za silovanje i zlostavljanje protiv Armieja Hammera u posljednjih nekoliko godina samo su vrh sante leda kada je u pitanju obitelj Hammer. U “House Of Hammer” svjedočimo doista uznemirujućim detaljima i zlokobnim tajnama koje novac i moć nisu mogli zauvijek skrivati. Ovaj dokumentarac pruža bitnu platformu za nevjerojatno hrabre žene koje su istupile kako bi podijelile svoje priče i nadamo se da će njihova hrabrost nadahnuti druge da nastave smislene razgovore o zlostavljanju u našem društvu.”

Armie Hammer je u profesionalnom slobodnom padu otkako su se na društvenim mrežama u siječnju 2021. pojavile optužbe za kanibalizam i fetišizam koji su prešli granicu fizičkog i seksualnog zlostavljanja. Iako je te tvrdnje nazvao “očigledno neistinitima” preko svog odvjetnika, od tad je optužen za silovanje u Los Angelesu. Zadnje je potvrđeno da je završio šestomjesečnu rehabilitaciju koju je financirao Robert Downey Jr., a zatim je počeo raditi kao prodavač timesharea u hotelu na Kajmanskim otocima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X