Novi akcijski ep Christophera Nolana zove se ‘Tenet’

Direktor fotografije bit će Hoyte van Hoytema, a autor glazbe Ludwig Göransson, dok se u glumaču postavu vraća Michael Caine.

Christopher Nolan (foto: Wikipedia)

Novi akcijski film redatelja Christophera Nolana koji dolazi 2020. dobio je slubeni naziv “Tenet”. Opisuje ga se kao “masivni i inovativni akcijski blockbuster koji će biti prikazivan u Imaxu,” a Variety prenosi kako će se radnja snimana u sedam različitih država baviti svijetom međunarodne špijunaže.

Dosad potvrđenoj postavi koju čine John David Washington, Elizabeth Debicki i Robert Pattinson pridružuju se Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Clémence Poésy, Dimple Kapadia i Michael Caine. Branagh je prethodno glumio u “Dunkirku” koji je Nolanu donio prvu redateljsku nominaciju za Oscar, a Caine se često pojavljuje u autorovim filmovima poput “Inception”, “The Prestige”, i trilogiji “The Dark Knight”.

U Nolanovu ekipu vraća se i direktor fotografije Hoyte van Hoytema koji je također radio na “Interstellar” i “Dunkirk”, a za potonji je također nominiran za Oscar. Za glazbu je zadužen oskarovac Ludwig Göransson. Film kreće u distribuciju 17. srpnja sljedeće godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X