Novi album AC/DC-ija uključivat će i gitarske snimke preminulog Malcolma Younga

Dugogodišnji gitarist i suosnivač benda, Malcolm Young, preminuo je u studenom prošle godine.

  • 7
    Shares
Malcolm Young (izvor: Wikipedia)

AC/DC rade u Vancouveru na novom albumu, u studijima u kojima su snimali svako dosadašnje izdanje, a Malcolm Young, suosnivač benda koji je, nakon niza različitih bolesti i uznapredovale demencije, preminuo prošle godine, biti će, putem svoje gitare prisutan i na najnovijem albumu AC/DC-ija.

Nasnimljene gitarske dionice Malcolma Younga biti će prisutne na svakoj pjesmi novog albuma, piše JAM Magazine, pozivajući se na dobro obavješteni izvor iz menadžmenta benda. JAM Magazine također navodi da će novi album biti neka vrst posvete Malcolmu. Nasnimljeni Malcolmov materijal datira iz perioda ranih 2000-ih, otprilike pet godina prije albuma “Black Ice”.

Neimenovani izvor potvrdio je za JAM Magazine: “Pet godina prije nego je objavljeno petnaesto studijsko izdanje AC/DC-ija, Malcolm i Angus su, neko kratko vrijeme, živjeli skupa. U tom su periodu doslovno napisali stotine pjesama, mnogo ih je i snimljeno i pospremljeno za neka druga vremena. Angus je sada odlučio izabrati najbolje od tih snimki za novi album.”

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X