Novi album R. Kellyja pojavio se na streamingu, ali izdavač kaže da to nije službeno izdanje

Odvjetnica pjevača koji služi zatvorsku kaznu rekao je da puštanje albuma na streaming servise nije bilo preko njega i tvrdi da je u pitanju krađa intelektualnog vlasništva..

R-Kelly ‘I Admit It’

Na službenim streaming servisima pojavio novi album R. Kellyja, ali njegova izdavačka kuća Sony Music kaže da to nije službeno izdanje.

Album od 13 pjesama u trajanju 56 minuta zove se “I Admit It”, po 19-minutnoj pjesmi koju je R. Kelly snimio 2018. godine kako bi “popravio svoj dosje” pun optužbi protiv njega u to vrijeme. Kelly je u međuvremenu osuđen na 30 godina zatvora nakon što je proglašen krivim za reketarenje i trgovinu ljudima u seksualne svrhe.

Nakon pojavljivanja na Spotifyju, Apple Musicu i ostalim streaming servisima, Sony Music je zanijekao znanje o albumu i rekao preko glasnogovornika za Variety da se radi o neslužbenom izdanju, unatoč tome što je album pripisan Legacy Recordingsu, odjelu Sonyja na streaming uslugama.

Prema Varietyju, predstavnik Spotifyja rekao je da je album “uklonjen s platforme na zahtjev distributera”.

Jennifer Bonjean, odvjetnica osuđenog pjevača, rekla je za Variety da priopćenje nije došlo ni iz pjevačevog tabora te da mu se tim potezom “krade intelektualno vlasništvo”. Variety tvrdi da izvori pokazuju da je izdanje stiglo preko izdavačke kuće Real Talk Entertainment sa sjedištem u Los Angelesu, iako ništa nije potvrđeno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X