Novi broj Rolling Stonea – broj iznenađenja

Ovo je broj iznenađenja. Prvi put je napravljen flip cover, što znači da su dvije naslovnice u jednom broju. Onu ‘glavnu’ krasi dubrovački bend Silente (što se može smatrati kao iznenađenje), a drugu (ali ne manje važnu) dobio je Hulk.

Rolling Stone Hrvatska broj 20
Rolling Stone Hrvatska broj 20

Ilustraciju Hulka za magazin Rolling Stone ekskluzivno je napravio studio Marvel/Disney i jedina je takva na svijetu, a intervju s filmskim Hulkom kojeg glumi Mark Ruffalo napravio je kolega iz američkog izdanja. Ekskluzivan intervju i ekskluzivna naslovnica. Flip cover je zato što je Silente dva dana za redom napunio zagrebačku Tvornicu i time pokazao da svojim novim albumom dokazuje da nisu one hit wonder. Novi album, rasprodani koncerti, najava tulum-koncerta u listopadu, na kojem će nastupiti uz Bajagu i ponešto manjih kontroverzi doveli su Silente na naslovnicu. Potpuno su zasluženo postali Rolling Stone cover story.

Rolling Stone Hrvatska broj 20
Rolling Stone Hrvatska broj 20

Uz Silente i Mark Ruffala/Hulka, u ovom broju možete naći intervju s Thurstonom Mooreom koji nosi naslov ”Otići ću u Srbiju živjeti u kućici na drvetu”, što nije ”navlakuša” naslov nego je to veliki Moore zaista i izgovorio. Uz Moorea, tu je i kum funka George Clinton koji nakon pet desetljeća u intervjuu priznaje sve, tu su još i teme s Davidom Lettermanom (vođen uoči oproštajne epizode njegovog showa) i Joan Jett koja govori da i nakon četiri desetljeća još ima nedovršenog posla, a nekoliko stranica posvećeno je i fenomenu legendarne serije ”Mućke”.

Još jedna ekskluziva u ovom broju je i intervju s Mattom Bellamyjem iz benda Muse, tu je i razgovor s Mirkom Ilićem kao i tekst Matta Taibbija o Hilary Clinton kao i posebno izdanje playliste u kojoj 11 zvijezda današnje glazbene scene otkrivaju pjesme koje su ih oblikovale.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X