Novi koncept Dana piva Karlovac – Otkrivena prva glazbena imena

Prljavo Kazalište, Psihomodo Pop, Vojko V, Pips, Chips & Videoclips, Svemirko, Mašinko, Kawasaki 3P, High5 samo su neka od glazbenih imena koja će se ove godine, od 30. kolovoza do 3. rujna, predstaviti publici na 33. karlovačkim Danima piva.

Dani piva Karlovac

Uz potpuno novi koncept manifestacije, osvježeni vizualni identitet, posebno Festivalsko pivo, gastro ponudu te besplatne koncerte na različitim glazbenim pozornicama, Karlovčane i njihove goste tijekom pet dana očekuje obilje aktivnosti na nekim od najpoznatijih gradskih lokacija. „Cilj novog koncepta je ojačati grad Karlovac kao turističku destinaciju, a Dane piva brendirati u vodeći nacionalni festival piva i dobre hrane te prestižni glazbeni festival. Naš cilj je uključiti što više lokalnih ugostitelja te im otvoriti vrata za suradnju i u ovoj manifestaciji.” istaknuo je prilikom današnjeg predstavljanja novog koncepta manifestacije gradonačelnik grada Karlovca, Damir Mandić.

Pivo, gastronomija, raznovrsan glazbeni izričaj te dobra zabava za sve uzraste osnovne su smjernice novog koncepta koji grad na četiri rijeke upisuje na „glazbenu festivalsku kartu” Hrvatske. Uz glavnu glazbenu pozornicu smještenu na Šetalištu dr. Franje Tuđmana, košarkaško igralište Šanac te kultno kino Edison, gdje će gosti tijekom festivala moći uživati u elektronskoj glazbi, organizatori su se odlučili i za ŠRC Korana na kojem će se održati Obrtnički sajam uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbeni sadržaj te Foginovo kupalište koje skriva jedan novi zanimljivi programski detalj. „Po uzoru na brojne svjetske festivalske destinacije, ove godine smo u ponudu odlučili uključiti i festivalski kamp koji će biti otvoren za posjetitelje tijekom festivala”, najavila je Marina Burić, direktorica Turističke zajednice grada Karlovca.

Zagrebački rockeri Prljavo Kazalište na sceni su već više od 40 godina, a dosad su rasprodali najveće dvorane i stadione u Hrvatskoj. Na Danima piva Karlovac izvest će presjek najvećih hitove svoje karijere. Psihomodo Pop također pred publiku u Karlovcu donosi svoje najveće hitove, a pridružit će im se i Pips, Chips & Videoclips te Kawasaki 3P, bendovi koji već dugi niz godina oduševljavaju svakim novim albumom. Trenutačno najveće ime domaće hip hop scene, Vojko V, nakon osvojenih Porina i nagrada Rock&Off također će nastupiti na Danima piva. Kako je najavljeno već ranije, Dani piva okreću se novom konceptu te će ugostiti i sve popularnije bendove Svemirko, Mašinko i High5.

Posjetitelji Dana piva moći će uživati i u posebnom Festivalskom pivu čime će se dodatno zaokružiti jedinstvena gastronomska ponuda.

Kompanija Heineken Hrvatska sa svojim brendom Karlovačko i ove je godine generalni sponzor Dana piva. “Veseli nas novi koncept te očekujemo da će takva manifestacija biti odlična platforma za naš bogat i raznovrstan portfelj kojeg trenutno čini 20-ak brendova i ekstenzija. Također, naši pivari rade na razvoju posebnog Festivalskog piva koje će biti dostupno samo tijekom Dana piva. Kao odgovorna kompanija, i na Danima piva ćemo promicati odgovornu konzumaciju i odgovorno ponašanje. Želimo da se posjetitelji, nakon što su popili pivo u Karlovcu, sretno vrate kućama stoga istražujemo nekoliko opcija javnog prijevoza”, rekla je Ljudmila Bratko Gašpić rukovoditeljica Odjela korporativnih poslova u kompaniji Heineken Hrvatska.

Organizator ovogodišnjih Dana piva je Grad Karlovac a izvršni organizatori su Turistička zajednica grada Karlovca i trgovačko društvo Mladost d.o.o. Karlovac.

Više informacija o programu manifestacije te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj internet stranici www.danipiva.net te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X