Novi koncept – Zvuci dnevne sobe u Pločniku

Pločnik predstavlja novi koncepti i serijal događanja koji je nastao kao prilagodba aktualnim epidemiološkim mjerama i ovim hrđavim vremenima – ‘Zvuci dnevne sobe’.

Pločnik

Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19.

U zatvorenim prostorima nema plesnog podija, distanca je među nama, maske se po novom nose i u zatvorenim prostorima (ako kapaciteti ne omogućavaju održavanje fizičke distance)… I što sad?! Ostati doma gledati vijesti i bedirati se u kontinuitetu?! Dignuti ruke i odustati od stvari do kojih nam je stalo? Ne, ne…

Pločnik ima prijedlog kako da zajednički provedemo i prebrodimo ova hrđava vremena:

‘Zvuci dnevne sobe’ predstavljaju novi koncept prilagođen aktualnim i izvanrednim prilikama, kroz kojeg će naši stalni, stari, ali i novi suradnici (glazbenici, DJ-i, producenti, promoteri, izdavači, party animals…), odsvirati, selektirati ili predstaviti glazbu koju stvaraju ili slušaju u kućnoj atmosferi. tj. unutar svoje dnevne sobe.

I to nije sve! Za sve koji nam se zbog inih razloga ne mogu pridružiti uživo, ‘Zvuci dnevne sobe’ zaživjet će kao nova radijska emisija, emitirana u programu Radija 808.

“Ostani na vezi i provjeri događanja koja će se kroz ovaj koncept najaviti idućih dana. I bez sumnje i dalje ostajemo odgovorni! Mjesta su isključivo sjedeća, ograničena na šest osoba po stolu, rezervacija nema”, poručuji iz Pločnika.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X