Novi koncept – Zvuci dnevne sobe u Pločniku

Pločnik predstavlja novi koncepti i serijal događanja koji je nastao kao prilagodba aktualnim epidemiološkim mjerama i ovim hrđavim vremenima – ‘Zvuci dnevne sobe’.

Pločnik

Kao i u većini Europe i svijeta, i kod nas su na snazi preporuke i mjere tijekom aktualne situacije u vezi pandemije prouzročene virusom Covid-19.

U zatvorenim prostorima nema plesnog podija, distanca je među nama, maske se po novom nose i u zatvorenim prostorima (ako kapaciteti ne omogućavaju održavanje fizičke distance)… I što sad?! Ostati doma gledati vijesti i bedirati se u kontinuitetu?! Dignuti ruke i odustati od stvari do kojih nam je stalo? Ne, ne…

Pločnik ima prijedlog kako da zajednički provedemo i prebrodimo ova hrđava vremena:

‘Zvuci dnevne sobe’ predstavljaju novi koncept prilagođen aktualnim i izvanrednim prilikama, kroz kojeg će naši stalni, stari, ali i novi suradnici (glazbenici, DJ-i, producenti, promoteri, izdavači, party animals…), odsvirati, selektirati ili predstaviti glazbu koju stvaraju ili slušaju u kućnoj atmosferi. tj. unutar svoje dnevne sobe.

I to nije sve! Za sve koji nam se zbog inih razloga ne mogu pridružiti uživo, ‘Zvuci dnevne sobe’ zaživjet će kao nova radijska emisija, emitirana u programu Radija 808.

“Ostani na vezi i provjeri događanja koja će se kroz ovaj koncept najaviti idućih dana. I bez sumnje i dalje ostajemo odgovorni! Mjesta su isključivo sjedeća, ograničena na šest osoba po stolu, rezervacija nema”, poručuji iz Pločnika.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X