Novi singl Rammsteina ‘Zick Zack’ inspiriran je traganjem za savršenim izgledom

‘Zick Zack’ razrađuje temu kompulzivne sklonosti pojedinca prema samoostvarenju, što uključuje i radikalnu promjenu vlastitog izgleda uz pomoć skalpela i kirurške ruke.

Rammstein ‘Zick Zack’

Kultni glazbenici uvijek daju sve od sebe da iznenade svoje fanove. Originalnim idejama, moćnim i na trenutke neočekivanim sadržajem – Rammsteinu to uvijek iznova uspijeva. Iznimka nije niti najnoviji singl „Zick Zack”. Riječ je o pjesmi o onima koji ne prestaju tražiti nedostižno savršenstvo.

Uzevši u obzir to da je Rammstein poznat po razmišljanju izvan okvira, nije čudno da singl prati pažljivo osmišljen popratni sadržaj. Naime, uz fizičko CD izdanje singla (a najavljeno je i vinilno), bend predstavlja i „Zick Zack Magazine”. Časopis od 32 stranice sadrži priče, fotografije i intervjue na temu „Ljepši, veći, tvrđi”, kao i kolumnu u kojoj se objavljuju pisma čitatelja pod nazivom „The Dr Flake Botox Box”. Izdanje također uključuje šest postera, kao i dodatni XXL poster te 30 ekskluzivnih Rammstein naljepnica. Zanimljivo je da će časopis moći kupiti na pop-up kiosku na berlinskom Alexanderplatzu – od 9. travnja do isteka zaliha, odnosno nekoliko dana prije nego što se u prodaji (13. travnja) nađu i fizička izdanja singla.

U međuvremenu je singl „Zeit” kojim su najavili istoimeni novi istoimeni album postigao impresivne rezultate slušanosti. Između ostalog, prateći spot trenutno broji više od 13 milijuna pregleda na YouTubeu, a valja istaknuti da je premijeru gledalo oko 76 tisuća ljudi. U karijeri dugoj gotovo 30 godina Rammstein su prodali više od 20 milijuna albuma diljem svijeta te su poznati i po uvijek pomno osmišljenim vrhunskim koncertnim spektaklima. Najavljena stadionska turneja morala je biti odgođena zbog pandemije, što je bend iskoristio za stvaranje nove glazbe, no Rammstein se ove godine vraća na pozornice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X