Novi ‘teaser’ video Courtney Barnett u najavi novog albuma

Australska kantautorica Courtney Barnett na društvenim je kanalima podijelila s fanovima novi video u kojem u neimenovanom studiju iskušava paletu novih instrumenata. ‘Teaser’ je to koji ujedno i najavljuje njen novi album o kojem se naširoko spekulira posljednje dvije godine.

  • 6
    Shares
Courtney Barnett (Foto: Wikipedia)

Barnett je u intervjuu za Pitchfork još 2016. najavila puštanje novog samostalnog materijala, a album je inicijalno trebao izaći u jesen 2017. godine. Podsjetimo prošle je godine Barnett ostvarila kolaboraciju s Kurt Vileom, a album “Lotta Sea Lice” pokorio je godišnje liste najboljih izdanja, ostvarivši i visoko šesto mjesto u izboru BBC Radija.

Njezin debitantski solo album “Sometimes I Sit and Think, and Sometimes I Just Sit” objavljen je 2015. godine, a singl “Pedestrian at Best” u konačnici je završio i na četvrtom mjestu najboljih pjesama po godišnjem odabiru magazina Rolling Stone.

Od Trillium Recordsa, Barnettinog izdavača, dolazi informacija da se uskoro može očekivati i novi “teaser” dok konačni datum izlaska nove ploče još nije poznat.

  • 6
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X