Filmski debi Jamesa Hetfielda u nadolazećem biopicu o Tedu Bundyu

Frontmen Metallice James Hetfield pridružio se filmskoj postavi za iščekivani biopic o notornom američkom serijskom ubojici Tedu Bundyu. Koliko je poznato, Hetfield će tumačiti ulogu Boba Haywarda, prvog policajca koji je Bundya priveo nakon rutinske kontrole na autocesti.

  • 4
    Shares
Metallica, James Hetfield (Foto: Universal Music)

Film je ponio naslov “Extremely Wicked, Schockingly Evil and Vile”, a ulogu Teda Bundya utjelovit će, pomalo neočekivani izbor, Zac Efron. Redateljsku palicu preuzeo je Joe Berlinger, stari Hetfieldov poznanik koji je režirao i koproducirao “Metallica: Some Kind of Monster”, pa se Hetfieldova filmska nominacija čini i relativno logičnom.

“S Jamesom i ostatkom benda proveo sam stotine sati na setu snimajući dokumentarac, svjedočio sam njegovoj karizmi i utjecaju izbliza”, izjavio je Berlinger. “Činilo se nekako prirodnim zaključiti da bi sličnu količinu magnetizma i osobnosti implementirao i u filmsku ulogu, tako da kada smo se konačno dogovorili da odradi tu ulogu bio sam, naravno, oduševljen.”

Film je već sada okupio značajna imena uključujući i Johna Malkovicha, Haleya Joela Osmenta, Kayu Scodelario, Lily Collins i Jima Parsonsa. Projekt je trenutačno u fazi produkcije i službeni datum izlaska još nije poznat.

  • 4
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh