Novu nezavisna diskografska kuća PurpleCat Records predstavlja se singlom Gatuza u novoj postavi

Sve zainteresirane glazbenike pozivaju da im se jave s demo snimkama i prijedlozima.

Gatuzo

Hrvatska nezavisna glazbena scena bogatija je za još jednog izdavača. Iz PurpleCat Records kažu da je njihova misija promovirati novu i svježu glazbu koja dolazi iz srca i duše talentiranih umjetnika. “Naš cilj je podržati kreativne pojedince i bendove, omogućujući im da se izraze kroz glazbu i dosegnu što širu publiku. Želimo stvoriti prostor gdje se umjetnici mogu razvijati, eksperimentirati i rasti, dok publika dobiva priliku da otkrije i uživa u jedinstvenim zvukovima i stilovima,” kažu u objavi.

“Naša diskografska kuća će se fokusirati na podršku mladim i perspektivnim glazbenicima, nudeći im platformu da svoj rad predstave široj publici. Vjerujemo u kreativnu slobodu i individualnost svakog umjetnika, te smo posvećeni pružanju resursa i podrške potrebne za stvaranje autentične glazbe. Osim rada s mladim i neafirmiranim talentima, s ponosom najavljujemo da ćemo surađivati i s već afirmiranim glazbenicima, pružajući im novu priliku da dodatno obogate svoju karijeru i dosegnu nove visine,” poručuju iz PurpleCat Records, dodajući: “Bilo da je riječ o rocku, popu, elektronici, hip-hopu ili bilo kojem drugom žanru, naša vrata su otvorena za sve koji dijele našu strast prema glazbi i inovaciji.”

Sve zainteresirane glazbenike pozivaju da im se jave s demo snimkama i prijedlozima.

Kao svoje prvo izdanje, PurpleCat Records predstavio je novi singl grupe Gatuzo “Trošimo vrijeme”. Pjesma donosi moderan zvuk s prizvukom britanskog indieja, inspiriran bendovima poput Foals i sličnih.

Uz postojeće članove Gatuza, Šilju (vokal, gitara) i Gorana Martinjaka (bubanj), novu postavu čine i Marin Živković (saksofon), te Ivan Martinčić (bas). Video spot za pjesmu “Trošimo vrijeme” je radio Igor Ilić (STUDI DIV).

Producent singla i albuma je Šiljo DT (frontmen i osnivač Gatuza), a pjesma je snimana u PurpleCat Studiju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X