Objavljen trailer za ‘Gladiator II’

Nastavak Oscarom nagrađenog filma Ridleya Scotta, u kojem glume Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington i Connie Nielsen, stiže u kina 22. studenog.

‘Gladiator II’ (foto: Paramounzt)

Ridley Scott je predstavio trailer za “Gladiator II”. Nastavak stiže 24 godine nakon Scottovog originalnog “Gladiatora”, koji je osvojio pet Oscara, uključujući i nagradu za najbolji film. Nastavak počinje s prikazivanjem u kinima u SAD-u 22. studenog ove godine.

Umjesto Russella Crowea, koji — spojler (!) umire na kraju originalnog filma, “Gladijator II” nudi Paula Mescala kao Luciusa Verusa, bivšeg nasljednika Carstva i nećaka Commodusa Joaquina Phoenixa (koji je također umro u prvom filmu od ruke Croweovog Maximusa).

Od događaja iz prvog filma, Lucius je izgubio kontakt sa svojom majkom (glumi je Connie Nielsen iz izvornika), otišao u divljinu, postao zarobljenik rimske vojske i, kao i njegov junak Maximus, sada je i sam prisiljen boriti se kao gladijator.

Uz Mescala i Nielsen, glumačka ekipa Gladijatora II uključuje Pedra Pascala kao Marka Akacija, rimskog generala koji je trenirao pod Maximusom, ali je od tada skrenuo na mračnu stranu te Denzela Washingtona kao Macrinusa, moćnog mešetara koji upravlja gladijatorima. Joseph Quinn pojavljuje se kao car Geta dok Derek Jacobi ponavlja svoju ulogu iz prvog filma kao senator Grakho.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X