Objavljen ‘Kinki’, novi spot Plazmaticka

‘Kinki’ je Plazmatickov friško objavljeni, novi video spot.

Plazmatick ‘Kinki’

“Koji je početak? Htio sam imati spot u neonskom valu kakvog prakticiraju redatelji Refn, Noé i Cosmatos. ‘Piknik’ je dokumentarac o predgrađu, a ‘Kinki’ je gradska štorija pa eto dobre prilike da ga okupamo neonom. Kocanjer je kul lik pa smo brzo kliknuli oko estetike; Dora, Ina i Tonka su rekle da ideji i terminu, Hadra je ustupio auto, a Pločnik je dao prostor. Bez previše planiranja, dogovorimo termin i snimamo s puno improvizacije i spontanosti”, objašnjava Plazmatick.

Snimanje, montažu i režiju potpisuje Pavle Kocanjer. Glavne uloge (uz jednu plastičnu lutku) ostvarile su Dora, Ina i Antonija. Ideju, vizuale i produkciju potpisuje Mihalinec Studio. Spot je sam po sebi nastavak na prethodno objavljeni ‘Piknik’. U planu je i treći video broj koji će zaokružiti ovu vizualnu trilogiju.

Pjesma se nalazi na Plazmatickovom recentnom dugosvirajućem uratku “Maziš mi se / Cuddly, Cuddly” koji je dostupan kao dvostruko deluxe vinilno izdanje, standardno vinilno izdanje i digitalno.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X