Mrave Brojim objavili album u u tegli za cvijeće i lansirali vlastitu igricu ‘Mravobroj’

Riječki narančasti art kolektiv pored navedenog najavljuje i riječku promociju albuma ‘Zemlja Kamenog Bizona’ 18. lipnja u Rijeci.

Mrave Brojim ‘Zemlja kamenog bizona’

“S obzirom na tešku trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom, na loše ekološko stanje u kome se nalazi naša planeta Zemlja dugo smo razmišljali o formatu u kome ćemo objaviti naš album prvijenac ‘Zemlja Kamenog Bizona’. U želji da naš album koji je svojim sadržajem zdrav za okoliš, isto tako bude i medij na kome će se nalaziti, odlučili smo objaviti ga na vazi za cvijeće, odnosno na tzv. ‘Paketu samopomoći – Zemlja Kamenog Bizona’. Uz pomoć tog paketa omogućeno vam je da učinite nešto dobro za sebe, za svoje bližnje i za svoju okolinu čime automatski podižete kvalitetu života i budućim naraštajima i njegujete ono što je dobro u vama kako bi bili bolji prema sebi a time i prema drugima. Korištenje paketa odobrilo je i Ministarstvo za očuvanje digniteta Kamenog Bizona.’’ – poručio je Gospođo Pitomi iz benda.

Pored Gospođo Pitomi u Mrave Brojim sviraju i Sunce Mamino, Zoki Oktava i Gospodin Morski.

Mrave Brojim (Foto: ProRec)

Glazbu i tekstove potpisuje Gospođo Pitomi, a u aranžmanima mu se priključio i ostatak benda. Album “Zemlja Kamenog Bizona” sniman je, miksan i masteriran u studiju G.I.S. Kastav, a gosti u studiju bili su Katia Juroš (prateći vokal), Petra Gojak (prateći vokal, zvižduk), Sebastijan Mavrić (violina), Denis Razumović Razz (saksofon), Dara RaunaGara (prijevod i recital) te zbor Zvijezde i diode.

“Pogladite tišinu, pomognite ČŽŠ gospođi, zastanite na stanici, nađite svoje pleme, ugasite diode i posjetite dućan kod Crne Meksikanke”, poručuju iz benda po pitanju računalne igre “Mravobroj” koja će od nedjelje u podne biti dostupna na njihovoj će web stranici i koja je osmišljena kao spoj zabave i stjecanja vještina, odnosno obrazovanja.

Mrave Brojim ‘Zemlja kamenog bizona’

“Zemlju Kamenog Bizona” ovaj kreativni narančasti art kolektiv predstavit će uskoro i koncertom u Rijeci. U petak, 18. lipnja Mrave Brojim zasvirat će kao predgrupa Psihomodo Popu i Letu 3 na Trgu Riječke rezolucije.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X