Mrave Brojim objavili album u u tegli za cvijeće i lansirali vlastitu igricu ‘Mravobroj’

Riječki narančasti art kolektiv pored navedenog najavljuje i riječku promociju albuma ‘Zemlja Kamenog Bizona’ 18. lipnja u Rijeci.

Mrave Brojim ‘Zemlja kamenog bizona’

“S obzirom na tešku trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom, na loše ekološko stanje u kome se nalazi naša planeta Zemlja dugo smo razmišljali o formatu u kome ćemo objaviti naš album prvijenac ‘Zemlja Kamenog Bizona’. U želji da naš album koji je svojim sadržajem zdrav za okoliš, isto tako bude i medij na kome će se nalaziti, odlučili smo objaviti ga na vazi za cvijeće, odnosno na tzv. ‘Paketu samopomoći – Zemlja Kamenog Bizona’. Uz pomoć tog paketa omogućeno vam je da učinite nešto dobro za sebe, za svoje bližnje i za svoju okolinu čime automatski podižete kvalitetu života i budućim naraštajima i njegujete ono što je dobro u vama kako bi bili bolji prema sebi a time i prema drugima. Korištenje paketa odobrilo je i Ministarstvo za očuvanje digniteta Kamenog Bizona.’’ – poručio je Gospođo Pitomi iz benda.

Pored Gospođo Pitomi u Mrave Brojim sviraju i Sunce Mamino, Zoki Oktava i Gospodin Morski.

Mrave Brojim (Foto: ProRec)

Glazbu i tekstove potpisuje Gospođo Pitomi, a u aranžmanima mu se priključio i ostatak benda. Album “Zemlja Kamenog Bizona” sniman je, miksan i masteriran u studiju G.I.S. Kastav, a gosti u studiju bili su Katia Juroš (prateći vokal), Petra Gojak (prateći vokal, zvižduk), Sebastijan Mavrić (violina), Denis Razumović Razz (saksofon), Dara RaunaGara (prijevod i recital) te zbor Zvijezde i diode.

“Pogladite tišinu, pomognite ČŽŠ gospođi, zastanite na stanici, nađite svoje pleme, ugasite diode i posjetite dućan kod Crne Meksikanke”, poručuju iz benda po pitanju računalne igre “Mravobroj” koja će od nedjelje u podne biti dostupna na njihovoj će web stranici i koja je osmišljena kao spoj zabave i stjecanja vještina, odnosno obrazovanja.

Mrave Brojim ‘Zemlja kamenog bizona’

“Zemlju Kamenog Bizona” ovaj kreativni narančasti art kolektiv predstavit će uskoro i koncertom u Rijeci. U petak, 18. lipnja Mrave Brojim zasvirat će kao predgrupa Psihomodo Popu i Letu 3 na Trgu Riječke rezolucije.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X