Objavljen novi trailer i potvrđen mjesec emitiranja posljednje sezone serije ‘Game of Thrones’

Jučer, 13. studenog, objavljen je, vjerujemo i posljednji “teaser” pred novu, osmu i posljednju sezonu, epske HBO-ove serije ‘Game of Thrones’ kojom će se višegodišnja saga, naposljetku, privesti svome kraju.

Emilia Clarke kao Daenerys Targaryen, isječak iz HBO-ove serije ‘Game of Thrones’

Konačno je otkriven i potvrđen mjesec. Osma i posljednja sezona serije ‘Game of Thrones’ svoju će premijeru doživjeti u travnju 2019. godine.

Datum, odnosno mjesec emitiranja otkriven je u novom traileru, zapravo “teaseru” kojeg je objavio HBO. Trailer pogledajte u nastavku. Snimanje posljednje sezone završeno je ove godine, u srpnju. Sedma, pretposljednja sezona razvalila je ovogodišnje Emmy nagrade, sa ukupnih sedam nominacija, uzimajući, između ostalih, i kipić za Najbolju sporednu ulogu (Peter Dinklage) te Najbolju dramsku seriju, što je za GoT ujedno treći Emmy za dramsku seriju godine od početka emitiranja u travnju 2011. godine.

O točnom datumu u mjesecu kada bi se GoT trebao vratiti još uvijek se špekulira s tim da se najčešće izvlače datumi 14. ili 21. travanj. Podsjećamo, osma sezona sadržavati će šest epizoda od kojih će svaka biti u trajanju od nekakvih 80 minuta, gotovo poput cjelovečernjeg filma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X