Objavljen novi trailer i potvrđen mjesec emitiranja posljednje sezone serije ‘Game of Thrones’

Jučer, 13. studenog, objavljen je, vjerujemo i posljednji “teaser” pred novu, osmu i posljednju sezonu, epske HBO-ove serije ‘Game of Thrones’ kojom će se višegodišnja saga, naposljetku, privesti svome kraju.

  • 5
    Shares
Emilia Clarke kao Daenerys Targaryen, isječak iz HBO-ove serije ‘Game of Thrones’

Konačno je otkriven i potvrđen mjesec. Osma i posljednja sezona serije ‘Game of Thrones’ svoju će premijeru doživjeti u travnju 2019. godine.

Datum, odnosno mjesec emitiranja otkriven je u novom traileru, zapravo “teaseru” kojeg je objavio HBO. Trailer pogledajte u nastavku. Snimanje posljednje sezone završeno je ove godine, u srpnju. Sedma, pretposljednja sezona razvalila je ovogodišnje Emmy nagrade, sa ukupnih sedam nominacija, uzimajući, između ostalih, i kipić za Najbolju sporednu ulogu (Peter Dinklage) te Najbolju dramsku seriju, što je za GoT ujedno treći Emmy za dramsku seriju godine od početka emitiranja u travnju 2011. godine.

O točnom datumu u mjesecu kada bi se GoT trebao vratiti još uvijek se špekulira s tim da se najčešće izvlače datumi 14. ili 21. travanj. Podsjećamo, osma sezona sadržavati će šest epizoda od kojih će svaka biti u trajanju od nekakvih 80 minuta, gotovo poput cjelovečernjeg filma.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh