Objavljen prvi dio koncerta Dimitrija Dimitrijevića u Vinylu

Koncert se dogodio u travnju 2018., a ovaj objavljeni audiozapis prvi je od tri.

Dimitrije Dimitrijević – Live@Vinyl, Zagreb (Foto: Marina Uzelac)

Dimitrije Dimitrijević kantautorski je projekt Dimitrija Simovića, niškog glazbenika i frontmena grupe Igralom. U zagrebačkom Vinylu tog 11. travnja 2018. glazbenu podršku na sceni dali su mu Ivan Grobenski (gitara) i Vedran Peternel (ambijentalni zvuci, mandocaster, jazz piano), dok se Dimitrije Simović bavio pjevanjem, bas gitarom, beatboxom, loopovima i storytellingom.

Sastav kojim se koncertnoj publici predstavlja Dimitrije Dimitrijević nikad nije stalan. Pripreme za koncert, kako ističe sam Simović, ovise od toga tko je od muzičara slobodan i u blizini. Do sada su njegove kompozicije slobodnom rukom dopunjavali i bojili Sara Renar, Vedran Peternel, Ivan Grobenski, Miloš Vojvodić, Ivona Ivković, Leo Mihaljević, Milica Rašić…

Na ovom prvom od tri dijela koncertne snimke nalaze se skladbe „Niko ni od koga“ i „More“, a može se preslušati na YouTubeu i Bandcampu. Mix su napravili Vedran Peternel i Višeslav Laboš, koji je bio zadužen i za mastering, a ton i snimanje izvedbe odradio je Izidor Vasilić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X