Objavljen prvi trailer za ‘Nightmare Alley’, film kojim Guillermo del Toro kreće u novi lov na Oscar

Glavne uloge u filmu tumače Bradley Cooper i Cate Blanchett, a pridružuje im se i ansambl koji čine Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman i David Strathairn, što čini jednu od najsnažnijih podjela ove godine.

“Nightmare Alley”

Četiri godine nakon što je Guillermo del Toro dominirao Oscarimna svojim posljednjim uratkom “The Shape of Water,” meksički se redatelj vraća novim filmom, “Nightmare Alley” koji nas vraća u 1940-te i žanr noira pričom o zavođenju, izdaji, prevari i manipulaciji.

Glavne uloge u filmu tumače Bradley Cooper i Cate Blanchett, a pridružuje im se i ansambl koji čine Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins, Rooney Mara, Ron Perlman i David Strathairn, što čini jednu od najsnažnijih podjela ove godine. Scenarij potpisuju del Toro i Kim Morgan, a temelji se na istoimenom romanu Williama Lindsayja Greshama iz 1946. koji je godinu dana nakon objave prenesen i na filmsko platno s Tyroneom Powerom u glavnoj ulozi.

Del Toro je poznat po filmovima iz žanra horora i fantastike, ali “Nightmare Alley” je, inzistira, klasični noir nez nadnaravnih elemenata, a jedina čudovišta u njemu su ljudi; užasni, iskvareni prevaranti koji misle samo na sebe. Radnja je smještena u svijet karnevala gdje su svi jedni protiv drugih, ali znaju da jedni druge trebaju.

Film izlazi 17. prosinca za Searchlight Pictures koji je objavio i posljednji del Torov uradak nagrađen Oscarom. Sudeći po traileru za “Nightmare Alley”, ali i predviđanjima kritičara, i ovaj film će igrati važnu ulogu kad započne sezona dodjela filmskih nagrada.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X