Objavljen teaser za drugu sezonu serije ‘Zmajeva kuća’

Nove epizode dolaze na ljeto.

‘House of the Dragon’ (foto: HBO Max)

HBO je objavio službeni teaser za drugu sezonu HBO Original serije „Zmajeva kuća” (House of the Dragon) tijekom panela CCXP23 u São Paulu, Brazil. Druga sezona će se sastojati od osam epizoda i imat će premijeru u ljeto 2024. na HBO Maxu i HBO-u.

Temeljena na romanu „Vatra i krv“ Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prijestolja“ i govori o kući Targaryen.

Glumačka ekipa koja se vraća u drugoj sezoni: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno i Rhys Ifans. Dodatna glumačka postava koja se vraća uključuje Harryja Colletta, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phiu Saban, Jeffersona Halla i Matthewa Needhama.

Nova glumačka ekipa druge sezone: Clinton Liberty kao Addam od Hulla, Jamie Kenna kao Ser Alfred Broome, Kieran Bew kao Hugh, Tom Bennett kao Ulf, Tom Taylor kao Lord Cregan Stark i Vincent Regan kao Ser Rickard Thorne. Ranije najavljena nova ekipa druge sezone uključuje Abubakara Salima kao Alyna iz Hulla, Gayle Rankin kao Alys Rivers, Freddieja Foxa kao Ser Gwaynea Hightowera i Simona Russella Bealea kao Ser Simona Stronga.

Sukreatori i izvršni producenti su George R.R. Martin i Ryan Condal, izvršni producenti su Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere i Vince Gerardis.

Prva sezona serije „Zmajeva kuća“ i sve sezone serije „Igra prijestolja“ dostupne su na HBO Max streaming platformi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X