Objavljen trailer za dokumentarac o životu i glazbi Little Richarda

‘Little Richard: I Am Everything’ bit će objavljen u travnju.

“Little Richard: I Am Everything”

Radikalni rock and roll Little Richarda i njegovo komplicirano naslijeđe i osobni život bit će tema novog dokumentarca Lise Cortés, “Little Richard: I Am Everything”, za koji je objavljen i trailer.

Film govori o glazbenom pioniru, istovremeno istražujući crnačko queer podrijetlo rock glazbe i kako je ona uspješno “zabijeljena” diljem američke pop kulture. Kao što je Richard rekao u jednoj od mnogih arhivskih snimki u isječku, “Jeste li znali da su Elvis Presley i Pat Boone prodali više ‘Tutti Fruttija’ od mene?”

Trailer također najavljuje i neke od težih tema koje film istražuje, poput Richardovog odnosa s vlastitom seksualnošću i načina na koji se borio živjeti kao ono što stvarno jest, ohrabrujući druge da čine upravo to. Tu su i intervjui s nizom crnih i queer učenjaka, kao i s nekim izvođačima na koje je Richard utjecao, od Micka Jaggera i Paula McCartneya do redatelja Johna Watersa.

“Little Richard: I Am Everything” premijerno je prikazan na Sundance Film Festivalu u siječnju. Bit će prikazan u određenim kinima na posebnoj jednovečernjoj projekciji 11. travnja prije šireg prikazivanja u kinima 21. travnja, kada stiće i na digitalne servise.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X