Objavljen trailer za ‘Suspiriju’, remake klasika Darija Argenta za koji filmsku glazbu radi Thom Yorke

Pušten je prvi trailer za remake kultnog horora Daria Argenta, ‘Suspiria’, a za filmski soundtrack, podsjećamo, zadužen je Thom Yorke.

  • 8
    Shares
Suspiria, logotip filma Luce Guadagnina (izvor: screenshot YouTube)

Film je originalno snimljen 1977. godine, a remake je okupio impresivnu glumačku postavu, između ostalih, i Tildu Swinton, Chloe Grace Moretz i Dakotu Johnson. Film režira Luca Guadagnino, najpoznatiji po filmu “Call Me By Your Name”, “dark horseu” ovogodišnjih Oscara. Produkcija filma je Amazonova, a premijera je zakazana za 2. studenog ove godine.

Za filmsku glazbu zadužen je Thom Yorke kojemu je ovo prvi takav pothvat. U izjavi za NME, Guadagnino je pritom rekao: “Thomova umjetnost nadrasta sadašnjost. Imati takvu privilegiju da Thom radi glazbu za Suspiriju ostvarenje je sna. Dubina njegovog izražaja i umjetničke vizije tako je jedinstvena da sam siguran da će naša verzija Suspirie biti revolucionarna, zvučati revolucionarno i naposljetku, duboko rezonirati u gledateljima. Naš je cilj napraviti jedno transformativno i uznemirujuće filmsko iskustvo, za ovakav cilj nije bilo boljeg čovjeka od Thoma.”

  • 8
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh