Objavljen trailer za treće poglavlje akcijske sage o Johnu Wicku

Keanu Reeves ponovno tumači naslovnog junaka, a pridružuje mu se i Halle Berry.

  • 7
    Shares
“John
Wick: Chapter 3 — Parabellum”

Treći nastavak akcijske franšize “John Wick” redatelja Chada Stahelskog dobio je službeni trailer. Bivši kaskader je u prva dva nastavka ovog serijala napravio odmak u standardu snimanja akcijskog filma vrativši umjesto specijalnih efekata stil i gracioznost u prvi plan. Keanu Reeves i u trećem nastavku glumi naslovni lik, bivšeg plaćenika koji u nastojanjima da ostavi staru profesiju iza sebe stvara sve više neprijatelja koji mu žele stati na kraj.

“John Wick” je uz “Mission: Impossible” jedna od rijetkih akcijskih franšiza koja osim publike na svojoj strani ima i pohvale kritike. Treći nastavak u kina dolazi u svibnju i nastoji postati najuspješnijim izdanjem serijala. Puni naziv filma je “John Wick: Chapter 3 — Parabellum”, a obećava adrenalinsku akciju u kojoj se Wick obraćunava s vojskom plaćenih ubojica koji ga love.

Svoje prethodne uloge reprizirat će Ian McShane, Laurence Fishburne i Lance Reddick, a pridružuju im se Anjelica Huston, Jason Mantzoukas, Asia Kate Dillon (“Billions”) i Robin Lord Taylor (“Gotham”). Najslavniji dodatak postavi je Halle Berry u ulozi Wickove prijateljice Sofije koja mu pomaže u pokušaju bijega iz New York Cityja.

  • 7
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh