Pokrenuta peticija da se podigne spomenik Del Boyju iz ‘Mućki’

Zgrada koja se pojavljivala u kultnim ‘Mućkama’ uskoro će biti srušena, pa je pokrenuta peticija da se na tom mjestu podigne spomenik voljenom liku iz te serije.

Prijedlog spomenika Del Boyju

Zgrada Harlech Tower u Actonu (Zapadni London) predstavljala je Nelson Mandela House, dom Trotterovih u voljenoj seriji “Only Fools and Horses”, kod nas prevedenoj kao “Mućke”. No početkom godine objavljeno je kako će ovaj blok biti srušen u sklopu regeneracije područja u kojem će se sagraditi 3,500 domova.

Televizijski program Gold pokrenuo je kampanju u kojoj od lokalnih vlasti trai da se na toj lokaciji podigne spomenik Del Boyju kojeg je u seriji igrao Sir David Jason, zlatni kip njegovog legendarnog kamioneta ili spomen-ploča u sjećanje na Nelson Mandela House. Kako bi bila uzeta u obzir, peticija mora skupiti 1,500 potpisa, a podržava je i John Challis koji je igrao Boycieja u “Mućkama”.

Prijedlog zlatnog kipa Del Boyjevog kamioneta

Voljena serija prvi put je prikazana 1981., a regularno je prikazivana sedam sezona. Nakon toga sporadično su se pojavljivali božićni specijali, a posljednji je emitiran 2003.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X