Objavljena detaljna satnica A Weekend Block Partyja

A Weekend Block Party, novi gradski festival pod otvorenim nebom koji će se održati tijekom ovog blagdanskog vikenda, od 30. ožujka do 1. travnja, u zagrebačkoj The Garden Brewery na Žitnjaku, najavljuje proljeće i toplija vremena uz legendarne Lee Scratch Perryja i Mad Professora live i Pharoahe Moncha.

A Weekend Block Party

A Weekend Block Party predstavit će odličnu glazbenu postavu i line-up koji se sastoji od međunarodno cijenjenih, kao i lokalnih izvođača, a sve to u kombinaciji uz sjajnu hranu, craft pivo, radionice, umjetnost, te najavu sezone ljetnih festivala, u maniri prave kvartovske zabave u dvorištu pivovare.

Odlična glazbena postava raspoređena je na tri dana: plesni petak, dub subotu i hip-hop nedjelju, a upravo je objavljena i detaljna satnica nastupa. Festival otvaraju Zagreb All Stars DJs, neka od najpoznatijih zagrebačkih imena Felver, Sergej, Ivona Kovačević, Ilija Rudman, Grim, Nick & Pepi i to sve od 18 do 4 ujutro.

Također cjelodnevnu, Dub subotu 31. ožujka obilježit će živuća glazbena legenda Lee Scratch Perry kojem se u live nastupu pridružuje producentski genije Mad Professor. Lokalna potpora su Dubolik & Lo Peaks, Dr. Obi & Anja G, One Dread i Bass Culture Sound System.

Hip-hop je zajednički nazivnik za glazbenu selekciju u nedjelju 1. travnja koja kreće u 14 sati i traje sve do 2 ujutro. Pharoahe Monch, međunarodno cijenjeni hip-hop umjetnik iz Amerike, dostavlja svoje kompleksne stihove i besprijekorne rime, a uz njega su No Fakin DJs, Mad Nice, Phat Phillie i Hrvatska Funk Delegacija.

Hip-hop nedjelju obogatit će i prezentacija DJ radionice koju vodi DJ Venom, klupski DJ i turntablist, višestruki prvak Hrvatske, te finalist svjetskog i europskog prvenstva. Plesna škola Funkadelik pokazat će street i klupske stilove plesa, te njihov razvoj kroz funk, brake, hip-hop, house i dancehall glazbu. Cijela hip-hop nedjelja ne bi bila potpuna bez graffiti umjetnika koji će dati posebnu vizualnu dimenziju događaju. Kvartovska zabava ne bi bila potpuna pravog roštilja koji će pripremati BarBaQ i Submarine. Oba kuharska tima pripremila su posebne mesne i vegetarijanske AWBP menije, a uz hranu tu je velik izbor craft piva.

Kako bi dosljedno upotpunili čitavo događanje, za ovu prigodu PDV tim je pripremio poseban pop-up record store s probranim vinilnim naslovima koji će se moći kupiti na licu mjesta tijekom cijelog vikenda. Bit će dostupna bogata selekcija (pod)žanrova usko vezanih uz ovaj nesvakidašnji tulum kao i pripadajući merchandise, te razne potrepštine i dodaci koje omogućuju da (vaši) vinili u kolekciji budu u vrhunskom stanju.

The Garden i Pozitivan ritam timovi kreatori su hrvatske festivalske scene više od desetljeća, a s događajima koji sežu preko Istre i Dalmacije, postavili su Hrvatsku na festivalsku mapu svijeta. Prva zajednička suradnja stavlja Zagreb na popis nezaobilaznih gradova Europe. A Weekend Block Party ujedno je i službena najava ljetnih festivala u organizaciji dva promotera, te će predstaviti ukupno 10 ljetnih događaja – Seasplash, Outlook, Dimensions, Slurp, Love International, Defected Croatia, Dekmantel, Soundwave, SunceBeat i Hospitality.

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio.hr. Pretprodajna cijena za sva tri dana je 220 kn. Dnevne ulaznice za petak u pretprodaji su po 70 kn, a za subotu i nedjelju po 90 kn. Na dan događaja, ulaznice za petak će bit 70 kn, a ulaznice za subotu i nedjelju će biti po 120 kn. Kupci ulaznica po pretprodajnim cijenama za ovaj događaj ostvaruju popuste od 10% na kupovinu ulaznica za Seasplash i Love International festivale, na prodajnim mjestima Entria u The Garden Brewery i Pločniku.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X