Objavljena prva fotografija Margot Robbie kao Sharon Tate u novom filmu Quentina Tarantina

Quentin Tarantino okupio je stelarnu ekipu za svoj deveti filmski projekt ‘Once Upon A Time In Hollywood’. U glumačkoj se postavi, između ostalih, kao oni koji će okupirati najvažnije uloge, nalaze Brad Pitt, Leonardo Di Caprio, Al Pacino, Burt Reynolds i Margot Robbie.

  • 5
    Shares
Margot Robbie (izvor: screenshot YouTube)

Kako izgledaju Di Caprio i Pitt kao televizijski glumac Rick Dalton i kaskader Cliff Booth već smo imali prilike vidjeti, a sada je i Margot Robbie podijelila prvu fotografiju kao Sharon Tate, nesretna glumica i žena Romana Polanskog kojeg su, tijekom LaBianca ubojstava, 9. kolovoza 1969. godine ubili pripadnici kulta Charlesa Mansona.

Podsjećamo, riječ je o Tarantinovom devetom filmu čija je radnja smještena u 1969. godinu, na vrhuncu hipijevskog Hollywooda. Nekoć uspješni televizijski glumac čija karijera posljednjih godina ne ide kako je zamislio, Rick Dalton (Leonardo Di Caprio), u društvu svojeg kaskadera Cliffa Bootha (Brad Pitt) dolazi u Hollywood ne bi li oživio glumački potencijal. Booth i Dalton nalaze smještaj kao susjedi Sharon Tate, koju tek koji mjesec kasnije, u svom pokolju ubiti članovi kulta Charlesa Mansona.

Premijera filma inicijalno je bila zakazana upravo na 50. godišnjicu ubojstava, no u međuvremenu je pomaknuta dva tjedna ranije, pa će film debitirati u kinima 26. srpnja naredne godine.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X