Objavljena prva fotografija Margot Robbie kao Sharon Tate u novom filmu Quentina Tarantina

Quentin Tarantino okupio je stelarnu ekipu za svoj deveti filmski projekt ‘Once Upon A Time In Hollywood’. U glumačkoj se postavi, između ostalih, kao oni koji će okupirati najvažnije uloge, nalaze Brad Pitt, Leonardo Di Caprio, Al Pacino, Burt Reynolds i Margot Robbie.

Margot Robbie (izvor: screenshot YouTube)

Kako izgledaju Di Caprio i Pitt kao televizijski glumac Rick Dalton i kaskader Cliff Booth već smo imali prilike vidjeti, a sada je i Margot Robbie podijelila prvu fotografiju kao Sharon Tate, nesretna glumica i žena Romana Polanskog kojeg su, tijekom LaBianca ubojstava, 9. kolovoza 1969. godine ubili pripadnici kulta Charlesa Mansona.

Podsjećamo, riječ je o Tarantinovom devetom filmu čija je radnja smještena u 1969. godinu, na vrhuncu hipijevskog Hollywooda. Nekoć uspješni televizijski glumac čija karijera posljednjih godina ne ide kako je zamislio, Rick Dalton (Leonardo Di Caprio), u društvu svojeg kaskadera Cliffa Bootha (Brad Pitt) dolazi u Hollywood ne bi li oživio glumački potencijal. Booth i Dalton nalaze smještaj kao susjedi Sharon Tate, koju tek koji mjesec kasnije, u svom pokolju ubiti članovi kulta Charlesa Mansona.

Premijera filma inicijalno je bila zakazana upravo na 50. godišnjicu ubojstava, no u međuvremenu je pomaknuta dva tjedna ranije, pa će film debitirati u kinima 26. srpnja naredne godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X