Yeah Yeah Yeahs: U studio ulazimo jedino kada nas pogodi inspiracija, a tako nešto se upravo događa

Posljednje studijsko izdanje njujorškog trija, ‘Mosquito’, izbačeno je prije više od 5 godina.

  • 5
    Shares
Yeah Yeah Yeahs (Foto: Wikipedia)

Karen O iz Yeah Yeah Yeahs otkrila je da bend u skorije vrijeme namjerava nasnimiti novi materijal i izbaciti novi album – no bend trenutačno čeka da ih “pogodi inspiracija”.

Njujorški trio nije izbacio ploču od 2013. , a trenutačno se nalaze na ekstenzivnoj svjetskoj turneji. U razgovoru s Mattom Wilkinsom za Beats 1, Karen je potvrdila da je bend spreman ponovno ući u studio.

Upitana da li osjećaju potrebu da novim albumom vrate stvari na početak, Karen O je odgovorila: “Da, na neki način! Mislim da dečki samo čekaju da im obznanim da me “pogodila inspiracija”. Mnogo se toga promijenilo u mom životu u posljednjih 5 godina stoga čekam na tu inspiraciju – i onda ću krenuti. Mislim da se tako nešto upravo događa. Nikada nisam pritiskala vlastitu motivaciju, inspiraciju za stvaranjem, ja naprosto pustim da me osjećaj preplavi.”

Govoreći o novom solo materijalu Karen O je potvrdila da će jedna kolaboracija sletjeti “rano sljedeće godine”.

“Riječ je o kolaboraciji s jednim producentom. Sve je zgotovljeno, samo još, na neki način, razvijamo čitavu priču u preprodukciji, u smislu kako ćemo odmotati čitavu stvar”, priznala je, “No, najvjerojatnije ću prvo odraditi nekoliko specijalnih koncerata prije nego objavim taj materijal. Napominjem, nekoliko specijalnih koncerata, nikako i turneju!”

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X