Obožavatelji Celine Dion bijesni na Rolling Stone jer nije uvrstio pjevačicu na listu 200 najboljih pjevača svih vremena

Reakcije na listu 200 najboljih pjevača svih vremena s kojom je američki magazin Rolling Stone kročio u 2023. godinu posebno su žestoke u susjednoj Kanadi, jer najprodavanije kanadske pjevačice, ujedno i najprodavanije frankofonske glazbenice svih vremena nema na listi.

Celine Dion (Foto: Wikipedia)

Obožavatelji Celine Dion izrazili su nevjericu jer je kanadska pjevačica izostavljena s popisa najboljih pjevačica i pjevača svih vremena na listi magazina Rolling Stone.

Niz razočaravajućih komentara zasuli su Twitter profil Rolling Stonea, od toga da je takva lista sramotna bez Celine Dion do onih koji su navodili kako je valjda riječ o listi “200 najboljih pjevača nakon Celine Dion”.

Rolling Stone je dolio ulje na vatru svojim twitom: “Prije nego počnete listati (i komentirati), imajte na umu da je ovo popis najvećih pjevača, a ne popis najvećih glasova. Talent je impresivan; genij je transcendentan.”

Ne treba posebno napominjati kako je to izazvalo novi val neodobravanja i kritika. Uz sve, reakcije obožavatelja su posebno frustrirajuće uzme li se u obzir da dolaze nakon što je pjevačica otkrila da živi s neurološkim poremećajem koji se zove sindrom ukočene osobe (stiff person syndrome) te da nije zdravstveno dobro da nastavi svoju turneju sljedeći mjesec kako je planirano.

Koncerti Celine Dion od 24. veljače do 11. travnja pomaknuti su za 2024. godinu, dok su koncerti od 31. svibnja do 17. srpnja u potpunosti otkazani.

Rolling Stoneovoj listi mnogi također zamjeraju da je dobrim dijelom trendovski uvjetovana, te tvrde da Whitney Houston sigurno ne bi zauzela visoko drugo mjesto nakon Arethe Franklin da se kojim slučajem u kinima ne prikazuje njen biografski film.

Rolling Stone proglasio Arethu Franklin najboljom pjevačicom svih vremena

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Slayer se vratio

Iznenađujućim razvojem događaja, Slayer se vratio – s dva dogovorena festivalska nastupa
Idi na Vrh
X