Tony Iommi iz Black Sabbatha u novogodišnjoj poruci najavio novi album

Iommi je još jednom potvrdio da će albumi Black Sabbatha iz razdoblja Tonyja Martina biti reizdani 2023. godine.

Tony Iommi (foto: Adam Bielawski/Wikipedia)

Tony Iommi, gitarist Black Sabbatha, otkrio je da se sprema napisati i snimiti novi solo album. Glazbenik je vijest podijelio tijekom gotovo osmominutnog videa ‘Novogodišnja poruka’ na svom službenom YouTube računu 1. siječnja.

“Bila je ovo dobra godina za mene”, rekao je Iommi. “Pisao sam i snimao. Gradim novi studio, što mi je jako drago. Zapravo, studio je izgrađen i gotovo je spreman za rad; samo još čekam nešto opreme.” Izjavio je kako mu određena oprema kasni zbog rata u Ukrajini, ali da će u sljedećih nekoliko tjedana biti spreman započeti rad na pisanju novog albuma.”

Osim toga, Iommi je još jednom potvrdio da će albumi Black Sabbatha iz razdoblja Tonyja Martina biti reizdani 2023. godine. “Naravno, imat ćemo box set Tonyja Martina i Cozyja Powella i Neila Murraya“, objasnio je. “I radujem se tome, jer su mnogi pitali o tome. Htjeli su znati kad će izaći. Napravili smo ih u nizu, ali ne možemo objaviti sve zajedno; moraju izaći u [pravo] vrijeme.”

“Onda smo sve originalne stvari Sabbatha u box setovima, a zatim imamo stvari Ronnieja [Jamesa Dia]. Zatim će sljedeća stvar biti materijal Tonyja Martina i onda moje solo stvari.” Iommi je nastavio: “Dakle, opet će biti gužva. Ali super je. I lijepo je raditi intervjue i razgovarati o tome što smo napravili i svim ostalim stvarima.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X