Od danas su u prodaji vinilno i kasetno izdanje prvog One Dread studijskog albuma ‘Rewind, Play, Repeat’

Nakon što je prvi studijski album One Dreada ‘Rewind, Play, Repeat’ obavljen digitalno i na CD-u početkom studenog 2023., stiglo je vrijeme i za njegove analogne inačice, koje su od danas, 8. ožujka 2024. u prodaji.

One Dread ‘Rewind, Play, Repeat”

One Dread zagrebački je bend sastavljen od članica upečatljive trojke TNT vocal force (Tea Anzulović, Nika Starčević i Tena Starčević) i četvorice instrumentalista okupljenih pod zajedničkim nazivom Bad Boys (Goran Egić, Borna Ivezić, Ivan Perković i Matej Smiljanić). Premda je glazbeni sastav osnovan još 2007. godine s temeljnim fokusom na obrađivanje hitova reggae i roots žanra, tek se 2015. godine oformila postava benda u kojoj su Tea, Nika i Tena s pozicija pratećih vokala prešle u frontu, dok im leđa čuva najjača ritam sekcija (gitara, bas, klavijature i bubanj). Bend je u posljednjih desetak godina svirao diljem Hrvatske i inozemstva, a osim svirki u klubovima, nerijetko nastupaju na pozornicama domaćih i europskih festivala.

Koncertna promocija vinilnog i kazetnog izdanja održat će se već sutra, 9. ožujka, u klubu Sax, ulaznice potražite na linku.

Miks albuma potpisuje Dr.Obi (Amplifyah music), mastering Filip Motovunski (FM Mastering), izdavač albuma je PDV, a za grafičko oblikovanje covera svih izdanja albuma zaslužan je Mislav Lešić (Lord Chardak).

Ploču, kazetu i CD “Rewind, Play, Repeat”, u izdanju PDV-a (PDV067), također možete pronaći u PDV prodavaonici ploča, na 1. katu Pločnika u Međimurskoj 21 u Zagrebu, kao i u svim dućanima u PDV distribuciji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X