Od ‘Zvjezdanih staza’ do ‘Zvjezdanih ratova’ u jednom koraku

Star Trek: Into Darkness samo što nije osvanuo u kinima, a njegov režiser J.J. Abrams već govori o Episode VII.

J.J. Abrams (Foto: Wikipedia)

Nakon što je kupio Lucasfilm prošle jeseni za četiri milijarde dolara Disney je odmah obznanio rad na novim epizodama Star Wars trilogije. Disney je također najavio i nekoliko samostalnih, tzv. spin off filmova koji bi ispričali priče pojedinih likova pored Star Wars priče.

“Najbitnije je prići priči iz što autentičnijeg mogućeg kuta, ne pokušavati primijeniti svoja vjerovanja ili mišljenja i isto tako pokušati profiltrirati sve što je moguće dobiti iz srca samih likova. Trebalo bi to biti što iz svoje dubine želiš vidjeti, a ne što misliš da bi se svidjelo obožavateljima.” O novom redateljskom angažmanu diplomatski govori Abrams za novi Empire, najpoznatiji filmski magazin na svijetu.

J.J. Abrams koji je veliki obožavatelj “Star Warsa” gotovo da je odbio angažman zbog toga što “raznolikost njegovih radova postaje rebutiranje velikih filmskih franšiza”, ali geeky obožavatelj u njemu se pobunio i natjerao ga da prihvati “životnu priliku rada na epizodi Zvjezdanih ratova.”

Osim što je originalna glumačka postava Mark Hamill, Carrie Fisher i Harrison Ford vrlo zagrijana za nove epizode, Ratovi Zvijezda ne bi bili to što jesu bez originalnog zvuka koji potpisuje skladatelj John Williams koji se u siječnju pridružio filmskom timu.

“Episode VII” očekuje se 2015. godine.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X