Odgođeni nastupi Joshua Redman Quarteta i grupe Forq u Puli

3. Backstage Live Pula otvaraju Flora Purim & Airto Moreira with Neto Band 2. svibnja u INK Pula.

Josha Redman Quartet odgođen

Među odgođenim koncertima zbog širenja korona virusa u Hrvatskoj su nažalost i prva dva koncerta koja su se trebala održati u sklopu 3. Backstage Live Pula 2020 festivala u Istarskom narodnom kazalištu Pula.

Odgođeni su koncerti Joshua Redman Quarteta, koji se trebao održati 17. 3. 2020i otvoriti Festival te koncert grupe Forq, zakazan za 14. 4. 2020.

Ostala dva koncerta nisu odgođena – Flora Purim & Airto Moreira with Neto Band nastupaju 2. svibnja, a Antonio Sanchez Quartet 8. srpnja, u 20 sati u INK Pula. Ulaznice su i dalje u prodaji online.

“Do posljednjeg trenutka smo se trudili osigurati sve potrebno da 3. Backstage Live Pula 2020 počne kako smo i planirali, ali nažalost zbog najnovije odluke o provođenju strožijih mjera zaštite u Puli, to više nije moguće. Pregovaramo o novim datumima, ali pošto novi datumi ovise o ostatku turneje izvođača i razvoju situacije s korona virusom, objavit ćemo ih naknadno. “, ističe organizator Festivala Dražen Kokanović.

Koncerti su morali biti odgođeni nakon što je jučer poslijepodne, 10. 3. 2020., Grad Pula prihvatio prijedlog Stožera civilne zaštite Istarske županije o potrebi provođenja strožih mjera s obzirom na blizinu granice s Italijom i dnevnih migracija lokalnog stanovništva. Odlučeno je da se u Puli do utorka 14. travnja odgađaju sve javne manifestacije, kulturna događanja, javni skupovi i sportska natjecanja.

Ulaznice kupljene za koncerte Joshua Redman Quarteta i Forq, koji su se trebali održati 17. 3. i 14. 4. 2020., vrijede i za nove datume koje ćemo naknadno objaviti. Svi koji žele vratiti ulaznice, informacije o povratu ulaznica, saznajte u INK, na tel. 00385 52 212-677 ili e-mail: [email protected].

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X