Ogenj zaokružuju godinu snimkom koncerta u Koprivnici s promocije novog albuma ‘Si kak jen’

Koncert ‘Domaj smo Si kak jen’ održan je početkom listopada u Koprivnici, a snimka istog dolazi nakon singla ‘Zela si me’ koji je objavljen pod Dancing Bear etiketom.

  •  
  •  
Ogenj ‘Domaj smo Si kak jen’

Ogenj svoju uspješnu glazbenu godinu zaokružuju snimkom koncertnog spektakla “Domaj smo Si kak jen”. Fakini iz koprivničkog benda odlučili su sve počastiti  nastupom u kojem je podignuta produkcijska i glazbenu letvica kvaltete.

Pomno organiziran koncert u koprivničkoj Bašći začinili su odlično ozvučenje i light show na dvije pozornice, kao i gostujući Folklorni ansambl Koprivnica, Gudački kvartet Librate, pa čak i koprivnički mušketiri i haramije koji su koncertu dali vizual uklopljen u glazbeni izričaj benda.

Dakle, unatoč svim otegotnim okolnostima zbog pandemije koronavirusa, Ogenj su u potpunosti uspjeli u svojem naumu okupljanja fanova na velikom koncertu koji je zabilježen i kao dokaz ovih ludih vremena koji su neprijateljska prema koncertima, ujedno i dokaz ogromnog truda koji su uložili kroz zadnjih nekoliko godina da bi došli do statusa kojeg uživaju. Nastup Ognja u Koprivnici zabilježio je Studio jeka.

Osim najnovijeg singla “Zela si me”, na aktualnom albumu nalaze se i singlovi “Moreš ti to”, “Za navek buš moja” i “Kaj ne bi bilo”, a u 2021. bend planira izbaciti još singlova s najnovijeg albuma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X