Originalni organizator potvrdio ‘novi Woodstock’ koji će obilježiti 50. rođendan festivala

Festival se na kraju ipak neće održati na originalnoj lokaciji u Bethelu.

  • 30
    Shares
Publika na Woodstocku, 1969. (izvor: Wikipedia)

Michael Lang, suosnivač i koproducent prvog Woodstocka 1969. godine, jučer je, 9. siječnja, potvrdio planove oko organizacije novog Woodstocka kojim će se obilježiti 50. godina otkako se je na njujorškoj farmi u Bethelu okupila glazbena krema koja je zajedno sa još pola milijuna posjetitelja rečeni festival učinila nezaobilaznom popkulturnom temom 20. stoljeća.

Lang je, u obraćanju, potvrdio i da će njihova organizacija “novog Woodstocka” ujedno biti i “jedina autorizirana komemoracija legendarnog festivala”. Woodstock Music and Arts Fair 2019 održati će se od 16. do 18. kolovoza. Lokacija, na žalost mnogih, ipak neće biti originalna kako je organizacija u početku tvrdila i obećavala, več se festival pomiče na 1000 hektara veliku poljanu u Watkins Glen, također u državi New York. Organizatori obećavaju više od 60 različitih glazbenih nastupa koji će uključivati “najveća imena i najveće nade iz svijeta rocka, hip-hopa i countrya”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

The bird of peace is back #Woodstock50☮❤🎵

Objavu dijeli Woodstock (@woodstock)

Prvi izvođači biti će najavljeni već sljedeći mjesec. Ograničeni broj karata po nižim cijenama biti će, već do kraja siječnja, dostupan studentima između 18. i 25. godine koji će imati i prvenstvo kupnje. Organizacija će, inače, u prodaju pustiti ukupno 100 tisuća karata.

  • 30
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh