Osječka hip-hop la famiglia Vanja i Nešvil Funk ususret albumu poručuje: ‘Ovo je pljačka, daj mi pare!’

‘Daj mi pare!’, usklik je koji često čujemo, pogotovo na našem prekrasnom Balkanu, a Vanja i Nešvil Funk sve su ukomponirali u jednu zanimljivu i nadasve zabavnu priču.

Vanja i Nešvil Funk (Foto: promo)

Video spot i singl „Daj mi pare“ vodi nas u imaginarnu Kolumbiju, tamo gdje bijela boja nosi primat, gdje la famiglia vodi sve poslove u raju gangsteraja. Ova pjesma iz jedne tipične mafijaške priče prerasta u ludu fiestu koja će uskoro zaživjeti i na velikoj pozornici. Za šaljivi videospot zaslužan je Phantography. Ovom prilikom zahvaljuju Krunoslavu Mihaljeviću i Saši Silika na bacanju novca, te Sophie, profesionalnom psu za hip hop spotove.

Vanja i Nešvil Funk na 1. April (da čovjek ne povjeruje) za Croatia Records objavljuju album „Vanj Love“ koji će svojim britkim i šaljivim hip hop tekstovima u slavonskom stilu te plesnom, a ponekad i emotivnom funk glazbom, zasigurno privući pozornost publike. Uskoro ih čeka i veliki promotivni koncert na zanimljivoj lokaciji u njihovom Osijeku, a nakon toga spremni su pokoriti i ostatak Hrvatske. Regija included! Iza njih su već nastupi na raznim pozornicama, a zanimljiv je podatak kako su postali popularni u mađarskom Pečuhu gdje su već nekoliko puta nastupili i izazvali nevjerojatnu energiju kod publike. I tko kaže da postoje jezične barijere? Vanj love!

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X