Otkazan Moonquake festival u Močvari

Organizator RockLive Promotion obavještava sve fanove bendova koji su trebali nastupiti na Moonquake festivalu, kako je isti nažalost otkazan.

Moonquake Festival

Razlog otkazivanja festivala je odluka managementa bendova Cult Of Luna, The Ocean i Lo! o otkazivanju zagrebačkog koncerta i prebacivanju istog u Ljubljanu svega dva dana prije samog održavanja.

Situacija je vrlo slična onima koje su se često događale, a to je činjenica kako bend na vrijeme nije pribavio potreban ATA Carnet kako bi s opremom mogao proći Hrvatsku granicu. Iako su o informaciji kako im je ATA Carnet potreban bili obaviješteni nekoliko mjeseci unaprijed, s informacijom da ga nemaju i da ga neće pribavljati javili su se 10 dana prije samog održavanja festivala. Uz sve napore koje je RockLive Promotion posljednjih dana ulagao da ovaj paket bendova ipak krene prema Hrvatskoj, danas smo obaviješteni kako oni to ipak neće učiniti.

Organizator se ograđuje od bilo kakve odgovornosti računajući i klub Močvaru. Odgovornost je javno preuzeo sam band Cult Of Luna.

Također, s obzirom kako Cult Of Luna u novonastaloj situaciji mora izvršiti povrat uplaćenih sredstava za njihov nastup, organizator  najavljuje kako će uskoro objaviti dinamiku povrata novca svima koji su kupili ulaznicu, te kako će novac biti vraćen svima koji ga zatraže.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X