Otkriven uzrok smrti Richarda Swifta

Swiftova obitelj: ‘Richard Swift bio je ovisan o alkoholu i ta je ovisnost, naposljetku, uzela njegov život.’

Richard Swift (izvor: screenshot YouTube)

U ranim jutarnjim satima, 3. srpnja, u jednom hospiciju u vašingtonskoj Tacomi, u 41. godini, preminuo je Richard Swift.  U šturom priopćenju objavljenom na Facebook profilu preminulog glazbenika, njegova obitelj i menadžment otkrili su razlog smrti.

“Da, Richard Swift bio je ovisan o alkoholu i ta je ovisnost, naposljetku, uzela njegov život”, stoji u priopćenju. Swift je liječenje tražio posljednje dvije godine, ali je na kraju podlegao komplikacijama i infekcijama uzrokovanih hepatitisom kao i prestankom rada jetre i bubrega.

Swiftova je obitelj u priopćenju također navela da je Swift radio na novoj glazbi za koju se nadaju da će je, u skorije vrijeme, uspjeti podijeliti s javnosti. Podsjećamo, prije mjesec dana, u lipnju, Swiftova je obitelj pokrenula i crowdfunding kampanju, preko GoFundMe platforme, kako bi Swiftu omogućila oporavak od onoga što su u opisu kampanje nazvali “po život opasnog stanja”.

Richard Swift bio je pjevač, tekstopisac, multi-instrumentalist i producent. Bio je član The Shinsa, The Arcsa i putujući član Black Keysa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X