Otkriven uzrok smrti Richarda Swifta

Swiftova obitelj: ‘Richard Swift bio je ovisan o alkoholu i ta je ovisnost, naposljetku, uzela njegov život.’

  • 10
    Shares
Richard Swift (izvor: screenshot YouTube)

U ranim jutarnjim satima, 3. srpnja, u jednom hospiciju u vašingtonskoj Tacomi, u 41. godini, preminuo je Richard Swift.  U šturom priopćenju objavljenom na Facebook profilu preminulog glazbenika, njegova obitelj i menadžment otkrili su razlog smrti.

“Da, Richard Swift bio je ovisan o alkoholu i ta je ovisnost, naposljetku, uzela njegov život”, stoji u priopćenju. Swift je liječenje tražio posljednje dvije godine, ali je na kraju podlegao komplikacijama i infekcijama uzrokovanih hepatitisom kao i prestankom rada jetre i bubrega.

Swiftova je obitelj u priopćenju također navela da je Swift radio na novoj glazbi za koju se nadaju da će je, u skorije vrijeme, uspjeti podijeliti s javnosti. Podsjećamo, prije mjesec dana, u lipnju, Swiftova je obitelj pokrenula i crowdfunding kampanju, preko GoFundMe platforme, kako bi Swiftu omogućila oporavak od onoga što su u opisu kampanje nazvali “po život opasnog stanja”.

Richard Swift bio je pjevač, tekstopisac, multi-instrumentalist i producent. Bio je član The Shinsa, The Arcsa i putujući član Black Keysa.

  • 10
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh