Otkriveno je da je Jokerovo pravo ime Jack White, istoimeni roker odgovorio

Bivši frontmen White Stripesa nazvao je to “značajnom” slučajnošću.

Joker i Jack White (foto: Instagram/@officialjackwhite)

U novom stripu DC Comicsa otkriveno je da je Jokerovo pravo ime Jack White, a istoimeni bivši frontmen White Stripesa je odgovorio.

Pravo ime superzlikovca predstavljeno je u serijalu stripova Flashpoint Beyond, nastavku Flashpointa, koji donosi priču o Batmanu koja se odvija u alternativnoj stvarnosti. U njemu Martha, koja je Joker tog svemira, traži od lika koji se zove Psycho-Pirate da otkrije sve što zna o DC svemiru, uključujući pravo ime izvornog Jokera.

Glazbenik Jack White je otkrio da je Jokerovo pravo ime kao nešto više od “slučajnosti” budući da je crpio inspiraciju iz tog lika.

“Zanimljiva napomena; tijekom procesa sastavljanja naslovnice za moj album “Fear of the Dawn” prošle godine, zamolio sam umjetnika Roba Jonesa da komunicira s nevjerojatnim strip crtačem DC-a Mikelom Janinom kako bih vidio bi li bio zainteresiran za narudžbu: da me ilustrira u stilu u kojem crta svoju verziju Jokera za DC Comics”, rekao je White putem Instagrama.

White je dodao: “U svemiru se pojavljuju bizarni obrasci i slučajnosti koje ponekad vidimo samo na tren, neki smisleni, neki besmisleni. Veliko hvala gospodinu Janinu što je doprinio albumu svojim prekrasnim djelom.”

U drugoj objavi na Instagramu, White je napisao: “Želio bih zahvaliti DC Comicsu što je Jokeru dao ime ‘Jack White’ po meni. Iako njegova kosa obično nije plava kao moja, ipak to shvaćam kao laskavu gestu s njihove strane i smatram to čašću. Usamljeno sam putovao kroz život kao jedina osoba s tim imenom do sada.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X