Otrovna Kristina objavila spot ‘Poljubi me u treće oko’

‘Poljubi me u treće oko’ četvrti je videospot Otrovne Kristine realiziran za singlove s istoimenog debi albuma. Pjesma je dosad odigrala ulogu najavnog singla, ali pripadajući videospot je stigao tek sada.

Otrovna Kristina - Poljubi me u treće oko
Otrovna Kristina – Poljubi me u treće oko

Videospot je rad produkcijskog tima Drumwitch Video koji su dosad već realizirali spotove “Pita”, “Igram da zaboravim” i “Vrata moći” za Otrovnu Kristinu.

Album “Otrovna Kristina” objavljen je početkom veljače na CD-u i LP-u, u izdanju uglednog njemačkog nezavisnog izdavača Sulatron Records. Kristinin debi mediji su opisali kao opak, muški, čvrst, prljav, sirov dokaz da je rock’n’roll življi nego ikad, a bend je već na prvom, odličnom koncertu u Tvornici kulture isijavao snagom i žestinom. Album je sniman i miksan u Zagrebu tijekom 2015., sadrži deset pjesama, a od rujna do studenog je besplatno skinut sa sitea benda više od 2000 puta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mFuBAey_4PE[/youtube]

“Otrovna Kristina” je, zahvaljujući izdanju Sulatron Recordsa sad konačno dostupna na CD-u i LP-u (u sklopu kojeg dolazi i potpisani plakat) u cijelom svijetu. Ovaj njemački underground label specijaliziran za psihodeličan / space / kraut rock objavio je inače i nekoliko albuma zagrebačkih Seven That Spells.

Kako je najavljivano, početkom 2016. godine Otrovna Kristina započinje s koncertnim aktivnostima. Prvi dogovoreni datum je 20. veljače u riječkom Palachu. Novosadski Firchie Think Tank Studio na redu je 19., a beogradski Gun Club 20. ožujka. Hangar iz Izole ugostit će Otrovnu Kristinu 15. travnja. U pripremi je još datuma koji će uskoro biti objavljeni.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X