Otvoren natječaj za Nagradu Milan Mladenović 2021

Zaklada Milana Mladenovića raspisala je natječaj za Nagradu Milan Mladenović 2021. Pod sloganom ,,Prijavi svoju stvar” natječaj je otvoren od 1. do 30. srpnja 2021. godine.

Nagrada Milan Mladenović 2021.

Nagrada Milan Mladenović osnovana je s ciljem poticanja glazbenog stvaralaštva koje odlikuju vrijednosti svоjstvene Milanovoj umjetničkoj ostavštini, a dodjeljuje se za najbolju pjesmu s prostora bivše Jugoslavije na svečanosti 21. rujna – na dan Milanovog rođenja.

Pravo da se natječu za Nagradu imaju autori iz svih zemalja bivše Jugoslavije, s pjesmom s tekstom na nekom od jezika koji se govore na teritoriji bivših jugoslavenskih republika, uključujući i jezike manjina:

– Jedan autor ili grupa autora može prijaviti samo jednu pjesmu na natječaju za Nagradu.
– Pjesme koje se natječu za Nagradu trebaju biti objavljene između 01.07.2020. i 30.06.2021. godine.
– Prijave mogu podnositi autori, izvođači ili izdavači putem formulara dostupnog na internetskoj stranice Zaklade – milanmladenovic.com.
– Natječaj se zaključuje 30. lipnja 2021. u ponoć.

O pobjedničkoj pjesmi ove godine odlučuje regionalni žiri u sastavu Damir Urban (Hrvatska), Kiril Džajkovski (Sjeverna Makedonija), Ivan Fece Firči (Srbija), Katarina Epštajn (Srbija), i Zoran Stajčić (Hrvatska). Stručni žiri će prvo odabrati 12 finalista koji će biti objavljeni na promotivnoj kompilaciji u produkciji Zaklade Milana Mladenovića, a dobitnici ovogodišnjeg priznanja bit će nagrađeni i novčano. Nagrada iznosi 2.000 eura.

Pored prijavnog formulara na stranici milanmladenovic.com dostupna je i kompletna dokumentacija koja se tiče uvjeta natječaja i pravila o dodjeljivanju nagrade.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X