Otvorene prijave za 16. Liburnia Film Festival

Prihvatljivi su svi dokumentarni filmovi završeni u 2017. ili 2018. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja. Natječaj je otvoren do 25. svibnja.

  • 5
    Shares
Liburnia Film Festival

Organizatori Liburnia Film Festivala pozivaju autore i producente dokumentarnih filmova da se prijave na natječaj za sudjelovanje na 16. Liburnia Film Festivalu, festivalu hrvatskog dokumentarnog filma koji će se održati od 20. do 24. kolovoza 2018. godine u Opatiji.

Prihvatljivi su svi hrvatski dokumentarni filmovi završeni u 2017. ili 2018. godini bez obzira na trajanje i tehniku snimanja, odnosno svi filmovi nastali u koprodukciji ako je Hrvatska najkasnije druga koprodukcijska zemlja u nizu. U Regionalni program iznimno mogu biti izabrani i filmovi iz 2016. godine.

Natječaj je otvoren do 25. svibnja 2018. a rezultati će biti poznati početkom srpnja.

Prijaviti se može putem online PRIJAVNICE na web stranicama festivala www.liburniafilmfestival.com. Na istom se mjestu nalaze i PRAVILA ZA PRIJAVU FILMA.

Peteročlani žiri LFF-a nagradit će najbolji film iz glavnog programa te najbolji regionalni film (filmovi autora i produkcija iz Istarske, Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije).

Bit će dodijeljene i nagrade za najbolju režiju, fotografiju, montažu i dizajn zvuka, a publika će izabrati svog favorita.

  • 5
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X