Pivovara Crafter’s i 13. INmusic festival najavili suradnju i predstavili festivalsku ponudu craft piva

Na druženju u Kulturnom centru Mesnička u Zagrebu održanom u utorak 20. ožujka, INmusic festival i pivovara Crafter’s okupljenim medijima su najavili početak suradnje najvećeg hrvatskog glazbenog festivala i mlade hrvatske craft pivovare Crafter’s.

Craft pivo ušlo i na najveći hrvatski rock festival

Od hvaljenih početaka u Ivanić Gradu 2016. godine, Crafter’s pivovara je u kratkom vremenu prošla dug put. Radišan i samozatajan tim Crafter’sa okupljen oko najnagrađivanijeg hrvatskog homebrewera, Silvija Boroše, početkom 2018. godine proizvodnju svojih hvaljenih craft piva preselio je u napredan novi pogon u Dugom Selu, postavši time po mišljenju mnogih najambiciozniji projekt u nekorporativnom pivarstvu u Hrvatskoj. Crafter’s svoju viziju gradi na ideji veće i lakše dostupnosti craft piva najširoj publici, stoga se novo partnerstvo s INmusic festivalom kao središnjim koncertnim događanjem u Hrvatskoj, posebice kada je riječ o potrošnji piva, logičan spoj.

„Crafter’s je kvalitetom svojih craft piva i vizijom da ih učini dostupnima što većem broju ljudi hrabro krenuo u veliku investiciju proizvodnog pogona zavidnih kapaciteta u kontekstu hrvatskog craft pivarstva. Upravo zahvaljujući novom pogonu Crafter’s je u mogućnosti zadovoljiti pivske potrebe desetaka tisuća ljubitelja glazbe okupljenih na najvećem hrvatskom festivalu. Uz dramatično širenje distribucijske mreže u narednim mjesecima, selekcije hvaljenih piva bogatog okusa po receptu nagrađivanog majstora pivara Silvija Boroše, partnerstvo s INmusicom nas na velika vrata uvodi na hrvatsko pivarsko tržište. Sigurni smo da će publika INmusic festivala, kao i svi ljubitelji vrhunskog piva, prepoznati kvalitetu i viziju Crafter’sa”, izjavio je Andrej Andrlić, direktor Crafter’s pivovare.

Svoje zadovoljstvo novom suradnjom ispred INmusic festivala izrazio je i Zoran Marić, direktor festivala: „Crafter’s unose novu dinamiku na hrvatsko pivarsko tržište i iznimno nam je drago da su prepoznali INmusic festival kao idealnog partnera za osnaživanje svoje pozicije na našem tržištu. Pivari su oduvijek bili usko vezani uz glazbena događanja kao idealnu marketinšku platformu za svoje proizvode te je ohrabrujuće da je i neovisna pivarska scena u Hrvatskoj prepoznala marketinški potencijal koji INmusic na domaćem i međunarodnom tržištu ima. Suradnjom s INmusic festivalom Crafter’s preuzima vodeću ulogu među pivarima na koncertnoj sceni u Hrvatskoj. Kao jedan od rijetkih neovisnih festivala u Europi, INmusic nastoji podržati neovisne poduzetnike u Hrvatskoj kada je to moguće i zajednički graditi uvjete za napredak domaćeg tržišta s međunarodnim dosegom.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X