Ovaj tjedan izlazi knjiga memoara Davida Lyncha

Podsjećamo, Lynch je svoj prvi film, ‘Eraserhead’ izbacio još 1977. godine, nominiran je za dva Oscara, za film ‘The Elephant Man’ i ‘Blue Velvet’ i tvorac je kultne serije Twin Peaks.

David Lynch (izvor: screenshot YouTube)

Naslov memoara je “Room To Dream” i knjiga je pisana u ko-autorstvu s novinarkom Kristinne McKennom. Kako je objavljeno u priopćenju, memoari se baziraju na neortodoksnom Lynchovu pogledu na život, na nekonvencionalnu perspektivu iz koje promatra sebe, ljude, pojave koja ga okružuju, a također sadrži i biografsko pisanje Mckenne, u kojoj je novinarka obavila niz intervjua s Lynchovim “bivšim suprugama, članovima obitelji, glumcima, agentima, glazbenicima i kolegama na različitim područjima koji svi imaju različite poglede na Lyncha i njegov život.”

Knjiga od 592 stranice biti će objavljena 19. lipnja preko Random Housea. Web stranica velike izdavačke kuće memoare je već najavila na svoj način.

“Room To Dream” je bilješka koja nudi pristup u um i život jednog od najoriginalnijih, najzagonetnijih i najmisterioznijih živućih umjetnika danas.’ Random House je već objavio i izvadak iz prvog poglavlja Lynchovih memoara, a možete ga pročitati ovdje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X