Ove subote najavljen globalni live-stream koncert ‘One World: Together At Home’

Nedvojbeno je da će ovaj vikend svakako glazbeno obilježiti globalni live-stream koncert ‘One World: Together At Home’, prvi takve vrste u doba pandemije koronavirusa.

One World: Together At Home

Događaj će se ove subote, 18. travnja od 20:00 sati moći pratiti putem niza društvenih mreža.

Elton John, Billie Eilish, The Killers, Sam Smith, Taylor Swift, Jack Johnson,…samo su neka od glazbenih imena koja će se ove subote, 18. travnja pridružiti globalnom live-stream događanju „One World: Together At Home“, nastalim u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom te Global Citizen organizacijom.

Goste za live-stream koncert “One World: Together At Home” odabrala je Lady Gaga.

Riječ je glazbenom i humanitarnom događanju, koje je već pri prvoj najavi prozvano „Live-Aid“ koncertom 21. stoljeća, a čiji cilj je podići svijest o problematici pandemije koja je zahvatila čitav svijet, glazbom zbližiti čitav svijet i pružiti nadu te prikupiti financijska sredstva za daljnje rješavanje ovog problema.

Live-stream prijenos trajat će šest sati, a voditeljske uloge preuzimaju Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert. Uz niz potvrđenih glazbenih imena, svoje pojavljivanje potvrdile su i globalne zvijezde kao što su Oprah Winfrey, David i Victoria Beckham, Ellen DeGeneres, Matthew McConaughey, Megan Rapinoe… Program će se moći pratiti kako putem TV-prijenosa, tako i putem Twitter, Instagram, Facebook, YouTube i Twitch digitalnih platformi, od 20:00 sati po našem lokalnom vremenu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X